Coca de Te Pu-Erh de Yunnan Bio - Danyun - 200 grams

225230

Nou

Descobreix el ric i terrós sabor del Te Pu-Erh amb la Coca de Te de Yunnan Bio Danyun, una experiència autèntica i tradicional a cada tassa.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

43,95€

IVA inclòs
21,98 € / 100 g

Més informació

Coca de Te Pu-Erh de Yunnan Bio Danyun

Viatja en el temps amb cada glop: Experimenta la tradició i el sabor únics de la Coca de Te Pu-Erh de Yunnan Bio Danyun.

Què és Coca de Te Pu-Erh de Yunnan Bio Danyun?

La Coca de Te Pu-Erh de Yunnan Bio Danyun representa una tradició mil·lenària que ha perdurat fins als nostres dies, convertint-se en una experiència única per als amants del te. Aquesta coca de te premsat, elaborada a la província de Yunnan, Xina , segueix el mètode antic de postfermentació que li confereix un sabor inconfusible, dolç i terrós , característic del te Pu-Erh madurat o "Shou".

El procés d'humitejament i premsat, seguit d'una segona maduració en la forma compacta, assegura una qualitat i profunditat de sabor excepcionals. Amb la capacitat de ser infusionat fins a cinc vegades , cada tassa promet ser una experiència enriquidora, permetent descobrir les diferents capes i matisos d'aquest te especial . Ideal per a aquells que busquen aprofundir en la seva apreciació del te i experimentar una beguda amb història, cultura i un perfil de sabor complex.

Ingredients:

Te negre*, *de ​​cultiu ecològic

Com es fa servir Coca de Te Pu-Erh de Yunnan Bio Danyun?

Talleu un tros petit (aproximadament una cullerada sopera) de la coca de te i poseu-lo en una tassa o olla. Afegir aigua bullint al te i rebutjar després d'uns segons. Això es fa per "esbandir" el te. Afegeix més aigua bullint a les fulles de te esbandidas. Deixeu-ho reposar de 3 a 5 minuts. El te es pot infusionar 3-4 vegades.

Presentació:

Envàs d'una coca de 200 grams de Te Pu-Erh de Yunnan Bio.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda