Preu reduït! Body Slim - Crema aprimar - Mon Deconatur - 200 ml

Fabricante:

Mon Deconatur Mon Deconatur

Body Slim - Crema aprimar - Mon Deconatur - 200 ml

210317

Nou

Crema aprimant Body Slim amb efecte lipolític. Presentat en envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,13€

IVA inclòs

19,85€ IVA inclòs

-23%

7,57 € / 100 ml

Més informació

Body Slim

Crema aprimant Body Slim amb efecte lipolític

Què és el Body Slim?

Crema aprimant Body Slim amb efecte lipolític certificada per Ecocert. Perfecta per a la cel·lulitis i el greix més enquistada.

La Pebre Rosa és la nostra poderosa aliada en la lluita contra el greix, eliminant-abans que s'emmagatzemi. Elaborada sobre una base de Mantega de karité Bio barrejada amb oli essencial de Canyella, Aranja i Llimona. Una potent acció aprimant que contribuirà a trencar els nòduls de greix sobretot a la zona de l'abdomen, malucs i natges. La seva barreja aromaterapèutica de cítrics i espècies és una delicatessen per als teus sentits.

Pel seu alt contingut en olis essencials no recomanem el seu ús durant l'embaràs i lactància.

Ingredients:

Aqua (water), Caprylic / Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract * (àloe barbadensis leaf juice), Glycerin, Glyceryl Stearate Es, Cetearyl alcohol, Sesamum Indicum Seed Oil *, Limonene, Citrus Paradisi (Rutaceae) Seed Oil, Butyrospermum parkii ( shea) Butter *, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Extract, Tocopherol, Schinus terebinthifolius Seed Extract, Glycine soja (Soybean) Oil, Citrus Limon (lemon) Peel Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Potassium Phosphate, Disodium Phosphate, Dehydroacetic Acid , Citric Acid, Potassium Sorbate, Cinnamyl alcohol, Cinnamal, isoeugenol, Eugenol, Geraniol, Benzyl benzoate, Benzyl alcohol, farnesol, Citral, Linalool, Coumarin.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es pren el Body Slim?

Aplícatela mitjançant massatge sobre la zona a tractar fins a la seva total absorció focalitzant abdomen, glutis i cuixes.

Aquesta loció corporal activa el reg sanguini i ajuda a desfer els nòduls de greix per la qual cosa és ideal per a preparar el cos abans d'una activitat esportiva. Potenciaràs així el seu efecte reductor. Altérnalo amb l'oli corporal Silhouette.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand


Des de fa més de 20 anys tenen com a únic objectiu crear els millors cosmètics d'origen natural


Va ser fundada el 1993 van començar a elaborar els seus primers cosmètics després de viatjar a l'Àfrica per descobrir el karité, a l'Índia per trobar el millor Sàndal, a Xile per conèixer la Rosa Mosqueta, etc.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda