Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Complex B Metafolin Factor Intrinseco - Laboratorios Douglas - 60 càpsules

Complex B Metafolin Factor Intrinseco - Laboratorios Douglas - 60 càpsules

175746

Nou

Vitamines del complex B essencials i factor intrínsec, un nutrient necessari per a una òptima absorció de la vitamina B12. Envàs amb 60 càpsules.

Més detalls

19,73€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-20%

0,33 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Complex B amb Metafolin® i Factor intrínsec

Concentrat de complex B amb factor intrínsec.

Què és el Complex B amb Metafolin i factor intrínsec?

El Complex B amb Metafolin® de Laboratoris Douglas és un suplement complet que proporciona vitamines del complex B essencials i factor intrínsec, un nutrient necessari per a una òptima absorció de la vitamina B12.

El Complex B amb Metafolin® és únic entre altres vitamines del complex B, ja que conté Metafolin®, una forma patentada natural de (6S) 5-metiltetrahidrofolat (5-MTHF).

El 5-MTHF és la forma natural que predomina al folat que es troba a les cèl·lules i és essencial per a la salut general. A diferència de l'àcid fòlic sintètic, el 5-MTHF pot ser utilitzat directament pel cos, sense la necessitat d'una conversió addicional a través de l'enzim. En alguns grups de població la capacitat del cos per convertir l'àcid fòlic en 5-MTHF mitjançant l'ús d'aquest enzim es pot veure compromesa a causa de diferències genètiques.

El factor intrínsec és una proteïna produïda per les cèl·lules que es troben al revestiment de l'estómac. És necessari perquè l'intestí pugui absorbir la vitamina B12 de manera eficient. Algunes deficiències de B12 són degudes a deficiències en aquest factor.

Les vitamines del complex B són components essencials a la majoria de les principals reaccions metabòliques. A més, tenen un paper important en la producció d'energia (biotina, B1, B2, niacina, B5, B6 i B12).

Les vitamines del complex B són també importants per a les cèl·lules sanguínies (B2, B6, B12) les hormones (B5 i B6 ) i la funció del sistema nerviós (biotina, B1, B2, niacina, B6 i B12).

En general, com a substàncies solubles en aigua, les vitamines del complex B no s'emmagatzemen al cos en quantitats apreciables (amb l'excepció de la vitamina B-12). Per tant, el cos necessita un subministrament adequat de vitamines del complex B cada dia.

Ingredients:

Vitamines, incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula), factor intrínsec, antiaglomerant (estearat de magnesi).

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, blat de moro, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Complex-B amb Metafolin® i Factor Intrínsec.

Contingut per càpsula %VRN

Vitamina B-1 (com tiamina HCl)

44 mg

4000%

Vitamina B-2 (com riboflavina-5-fosfat)

20 mg

1429%

Vitamina B-3 (com niacinamida)

50 mg

313%

Vitamina B-6 (com a piridoxal-5-fosfat)

14 mg

1000%

Folat (com L-metilfolat de calci, Metafolin®)

400 mcg

200%

Vitamina B-12 (com metilcobalamina)

500 mcg

20000%

Biotina

300 mcg

600%

Àcid pantotènic

(Vit B-5) (com d-pantotenat de calci)

50 mg

833%

Factor intrínsec (de porcí)

20 mg

*

*Valor de referència de nutrients no establert.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda