Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Metil B12 Plus - Laboratorios Douglas - 90 comprimits

Metil B12 Plus - Laboratorios Douglas - 90 comprimits

179377

Nou

Ofereix Metafolin® L-Metilfolat i vitamina B12 en forma de Metilcobalamina, en una deliciosa tauleta que es dissol ràpidament a la boca.

Més detalls

19,70€

IVA inclòs

24,91€ IVA inclòs

-20%

0,22 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Metil B12 Plus

Complement alimentari amb folat i B12.

Què és Metil B12 Plus?

Metil B12 Plus de Douglas Laboratories, ofereix Metafolin® L-Metilfolat i vitamina B12 en forma de Metilcobalamina, en una deliciosa tauleta que es dissol ràpidament a la boca. Metilfolat i Metilcobalamina són les formes predominants de vitamines del complex B que se solen trobar a les cèl·lules i no requereixen ser convertides pel cos.

Les tauletes solubles de Metil B12 Plus estan endolcides naturalment amb xilitol i vénen amb sabor natural a cirera i vainilla.

Metilfolat i Metilcobalamina ajuden a diferents reaccions metabòliques. Juguen un paper important en la producció d'energia , incloent el metabolisme de carbohidrats, lípids i proteïnes.

La vitamina B12 ajuda el sistema nerviós, la producció de cèl·lules sanguínies , el metabolisme normal i la producció de teixit fetal durant l'embràs.

Metil B12 és útil perquè:

  • Preveu el cansament.
  • Suport durant l'embaràs.
  • Regula els nivells de homocisteïna.
  • Produeix àcid fòlic.
  • Ajuda en períodes de depressió.

Ingredients:

Eulcorant (xilitol), incrementadors de volum (cel·lulosa microcristal·lina, hidroxipropilmetilcel·lulosa), aroma natural de cirera, antiaglomerant (estearat de magnesi), aroma de vainilla, vitamines.

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, blat de moro, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Contingut per comprimit %VRN
Vitamina B-12 (com metilcobalamina) 1000 mcg 40000%
Folat (com L-metilfolat de calci, Metafolin®) 400 mcg 200%

Metafolin® és una marca registrada de Merck KGaA, Darmstadt, Alemanya.

Com es pren Metil B12 Plus?

Es recomana prendre una pastilla al dia. Deixeu que la pastilla es dissolgui a la boca i després empassi-la. No apte per a menors de 17 anys.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetarianes.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda