Preu reduït! Vitamina B complex - Biover - 45 comprimits

Fabricante:

Biover Biover

Vitamina B complex - Biover - 45 comprimits

224640

Nou

El Complex de Vitamina B de Biover proporciona suport per a la producció d'energia, millora el rendiment mental i ajuda a resistir l'estrès, gràcies a la combinació essencial de vitamines B.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,91€

IVA inclòs

15,70€ IVA inclòs

-30%

0,24 € / ud

Més informació

Vitamina B complex Biover

Energia revitalitzant i benestar mental en un sol complement.

Què és Vitamina B complex Biover?

El Complex de Vitamina B de Biover és una fórmula avançada dissenyada per recolzar l'energia i el benestar mental . Aquestes vitamines essencials del complex B tenen un paper crucial en el manteniment de la salut del sistema nerviós, en la producció denergia i en el suport de la funció cognitiva .

Les vitamines B1, B2 i B3 són fonamentals per a un metabolisme generador denergia normal. Aquestes vitamines ajuden el cos a convertir els aliments en combustible, cosa que s'utilitza per produir energia. Una aportació adequada daquestes vitamines és essencial per mantenir nivells denergia constants i sentir-se revitalitzat durant el dia.

D'altra banda, la vitamina B5 , també coneguda com a àcid pantotènic, és vital per donar suport a la funció cognitiva. Ajuda a mantenir la concentració, resistir l'estrès ia millorar el rendiment mental general. Com que l'estrès diari i els desafiaments cognitius poden afectar la nostra salut mental, tenir un nivell adequat de vitamina B5 pot ser essencial per a la salut mental i el benestar general.

Per a aquells que busquen un suport nutricional addicional per mantenir lenergia, el rendiment mental i resistir lestrès, el Complex de Vitamina B de Biover és lelecció perfecta.

Ingredients:

Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; espessidor: hidroxipropilcel·lulosa; nicotinamida (Niacina); agents de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, sals magnèsiques d'àcids grassos, talc; D-pantotenat de calci (Àcid pantotènic); antiaglomerants: diòxid de silici, carbonat de magnesi; àcid paraaminobenzoic (PABA); inositol; clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6); colorants: carbonat de calci, òxid de ferro vermell; riboflavina (Vitamina B2); clorhidrat de tiamina (Vitamina B1); triglicèrids; àcid pteroilmonoglutàmic (Àcid fòlic); cianocobalamina (Vitamina B12); D-biotina (Biotina).

Composició

Composició per comprimit ANAR*
Vitamina B1 4,2 mg 382%
Vitamina B2 4,8 mg 343%
Vitamina B3 36 mg 225%
Vitamina B5 18 mg 300%
Vitaimna B6 6 mg 429%
Vitamina B12 3 µg 120%
Biotina 150 μg 300%
Àcid fòlic 400 µg 200%
Inositol 10 mg
PABA 15 mg

* = IR : Ingesta de Referència

Com es fa servir Vitamina B complex Biover?

Adults i nens de més de 10 anys: 1 comprimit al dia (dosi diària recomanada), amb una mica daigua o suc de fruites en els menjars. Conservar en lloc sec, a una temperatura no superior a 25 °C.

Presentació:

Envàs de 45 comprimits.

Brand

Empresa d'origen Belga, que aporta solucions a cura de la salut amb productes naturals.


Biover, productes 100% naturals i sense danyar el medi ambient


Biover va ser fundada en 1985 com a empresa especialitzada en productes orgànics bons per a la salut.


En el seu catàleg destaquen: vitamines, minerals, extractes de plantes medicinals, medicaments de prescripció lliure i olis essencials.


La seva filosofia és que l'ésser humà només necessita allò que proporciona la naturalesa.


Els seus productes, en estar elaborats amb productes naturals, aconsegueixen que el cos sigui capaç de processar-los millor que als productes sintètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda