Preu reduït! Vitamina C 250 mg - Nature's Bounty - 60 gominoles

Vitamina C 250 mg - Nature's Bounty - 60 gominoles

225017

Nou

Les gominoles de Vitamina C 250 mg de Nature's Bounty són el teu aliat deliciós i refrescant per reforçar el teu sistema immunitari i energia diària amb el seu sabor cítric.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,25€

IVA inclòs

14,15€ IVA inclòs

-13%

0,20 € / ud

Més informació

Vitamina C 250 mg Nature's Bounty

Impuls de vitamina C a cada mossegada! Reforça la teva immunitat i energia amb el deliciós sabor cítric de les gominoles de Nature's Bounty.

Què és Vitamina C 250 mg Nature's Bounty?

Les gominoles de Vitamina C 250 mg de Nature's Bounty ofereixen una manera deliciosa i pràctica d'incorporar aquest nutrient essencial a la teva dieta diària . Cada gominola, amb el seu sabor cítric refrescant, està carregada amb 125 mg de vitamina C , brindant no només un impuls al sistema immunitari sinó també donant suport al metabolisme energètic .

La vitamina C és reconeguda pels múltiples beneficis per a la salut, entre els quals destaquen el seu paper en l' enfortiment del sistema immunitari , especialment en èpoques de major exposició a malalties, així com la seva contribució al manteniment de nivells d'energia i reducció del cansament i la fatiga . Aquestes gominoles estan especialment dissenyades per a aquells que busquen una alternativa a les càpsules o tauletes, oferint una experiència de sabor agradable al paladar.

Ingredients:

Xarop de glucosa, sacarosa, vitamina C (àcid ascòrbic), agent gelificant (pectina), colorant (concentrat de pebre vermell, concentrat de pastanaga, taronja), acidulant (àcid cítric), corrector d'acidesa (citrat sòdic), agents de recobriment olis vegetals, cera de carnauba, aroma (oli de llimona).

Com es fa servir Vitamina C 250 mg Nature's Bounty?

Per a adults, prendre dues (2) gominoles al dia, preferiblement juntament amb un dinar.

No superar la dosi diària recomanada.

Informació nutricional (per 2 gominoles):

Per dosi diària recomanada (2 gominoles) %VRN*
Vitamina C 250 mg 312

*VRN= Valor de Referència de Nutrients.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles/gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda