Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Vitamina C - FDB Laboratorios - 60 comprimits

Vitamina C - FDB Laboratorios - 60 comprimits

224607

Nou

Avançada formulació amb Àcid L-Ascòrbic microencapsulat, Ascorbat càlcic i Escaramujo. Assegura màxima absorció, recolza el sistema immunitari i proporciona vitalitat.

Més detalls

12,41€

IVA inclòs

14,60€ IVA inclòs

-15%

0,21 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vitamina C FDB Laboratoris

Energia i protecció a cada càpsula! La Vitamina C de FDB Laboratoris: el teu aliat diari per a una salut òptima.

Què és Vitamina C FDB Laboratoris?

La Vitamina C de FDB Laboratoris no és només un suplement alimentari més, és una formulació avançada dissenyada per maximitzar els beneficis de la Vitamina C i per ajudar el cos a mantenir-se actiu i protegit . La vitamina C és àmpliament reconeguda per les seves propietats antioxidants, la seva capacitat per millorar la immunitat i donar suport a la producció de col·lagen per a la pell, ossos i gots sanguinis .

L'ús de l'Àcid L-Ascòrbic microencapsulat és una innovació destacable en aquesta formulació. En estar microencapsulat, es garanteix un alliberament gradual de la vitamina C, proporcionant una acció continuada a l'organisme, a diferència d'altres suplements que poden alliberar-ne el contingut ràpidament i ser excretats per l'organisme abans que puguin ser completament utilitzats.

L'Ascorbat càlcic complementa aquesta fórmula en ser un alcalinitzant que aconsegueix un pH menys àcid. Això no només millora l'absorció de vitamina C, sinó que també pot ser menys irritant per a l'estómac que altres formes de vitamina C.

A més, l' Escaramujo afegeix un toc especial al suplement. Aquesta planta, rica en vitamina C, és coneguda per la capacitat per enfortir les defenses de l'organisme i combatre infeccions i malalties.

Ingredients:

Àcid L-ascòrbic, edulcorant (sorbitol), L-ascorbat càlcic, Escaramoll en pols (Rosa Canina, L.), antiaglomerant (sals de magnesi d'àcids grassos), aroma de taronja.

Composició (per comprimit):

  • 1.000 mg de Vitamina C.
  • 50 mg d'Escaramujo.

Com es fa servir Vitamina C FDB Laboratoris?

Prendre 1 comprimit al dia, preferiblement per esmorzar.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda