Preu reduït! Vitanano C 1062 liposomada - Mundonatural - 30 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Vitanano C 1062 liposomada - Mundonatural - 30 càpsules

220399

Nou

Vitamina C d'alta absorció per a immunitat, salut de la pell i teixits. Màxima eficàcia amb tecnologia liposomal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,17€

IVA inclòs

15,50€ IVA inclòs

-15%

0,44 € / ud

Més informació

Vitanano C 1062 liposomada Mundonatural

Màxima potència, protecció integral.

Què és Vitanano C 1062 liposomada Mundonatural?

Vitanano C 1062 liposomada de Mundonatural redefineix la suplementació de vitamina C gràcies a la seva avançada formulació liposomal, que assegura una absorció i una biodisponibilitat sense precedents, acostant-se a l'eficàcia de l'administració intravenosa sense els seus inconvenients. Cada càpsula vegetal aporta el 1062% del valor nutricional recomanat de vitamina C, encapsulada en liposomes per garantir un subministrament eficient i directe a les cèl·lules . Aquesta tecnologia avantguardista permet un alliberament intracel·lular òptim del nutrient, evitant l'excreció renal i maximitzant els beneficis per a l'organisme.

La vitamina C és crucial per al sistema immunològic, augmentant la producció i eficàcia dels glòbuls blancs i protegint-los dels radicals lliures . Actua com un potent antioxidant, cofactor a la síntesi de col·lagen i enforteix la barrera cutània.

A més, el seu paper en la salut òssia, vascular i articular, juntament amb la seva capacitat per millorar la cicatrització de ferides , la converteix en un complement essencial per al benestar general. La vitamina C de Vitanano C 1062 liposomada no només eleva les defenses naturals del cos i promou una pell, ossos i teixits connectius saludables , sinó que també contribueix a un metabolisme energètic normal, redueix el cansament i la fatiga i millora l'absorció del ferro, recolzant així un ampli espectre de funcions vitals .

Ingredients:

Vitamina C (Àcid L-ascòrbic), Fosfatidilcolina 96%, Oli d'Oliva i Antiaglomerants (Diòxid de silici i Estearat de magnesi). Càpsula vegetal (Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa)).

Per càpsula: Vitamina C 850 mg (1062% VRN*). Fosfatidilcolina 28,80 mg. *Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Vitanano C 1062 liposomada Mundonatural?

Prendre una càpsula al dia, abans del menjar principal.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda