Preu reduït! Vitamina D3 2500 UI + Vitamina K2 120 μg - Natures Plus - 90 comprimits

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

Vitamina D3 2500 UI + Vitamina K2 120 μg - Natures Plus - 90 comprimits

223479

Nou

Afavoreix el manteniment de les aportacions vitamíniques diàries de forma equilibrada. Presentat en envàs de 90 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,44€

IVA inclòs

28,75€ IVA inclòs

-15%

0,27 € / ud

Més informació

Vitamina D3 2500 UI + Vitamina K2 120 μg Natures Plus

Complement de vitamina D3 i vitamina K2 que afavoreix el manteniment de les aportacions vitamíniques diàries de forma equilibrada.

Què és Vitamina D3 2500 UI + Vitamina K2 120 μg Natures Plus?

Suplement de vitamina D3 amb vitamina K2 per a estats carencials o en què es requereixen aportacions superiors : osteoporosi, esport, fractures, immunodepressió, autoimmunitat.

La deficiència de vitamina D pot causar dolors musculars, debilitat muscular i dolor ossi a qualsevol edat.

S'ha de sospitar deficiència de vitamina D en pacients amb poca exposició a la llum solar i una ingesta dietètica baixa, símptomes i signes típics (p. ex., raquitisme, dolors musculars , dolor ossi), o desmineralització òssia detectada a les radiografies.

L' acció de la vitamina D ve reforçada per la presència de vitamina K. La sinergia entre la vitamina K i la vitamina D ha estat demostrada en diversos estudis clínics.

El mecanisme pel qual això passa probablement sigui per una potenciació mútua, ambdues vitamines actuen sobre la producció i l'activació de l'osteocalcina . La vitamina D regula l'expressió de les proteïnes Gla, l' activació de les quals depèn de la carboxilació induïda per la vitamina K.

Entre les accions fisiològiques de la vitamina K , destaquen la influència sobre la salut òssia i vascular.

La vitamina K està implicada en els processos de carboxilació de les proteïnes Gla, com ara la proteïna Gla de la matriu vascular.

La proteïna Gla inhibeix la calcificació a les artèries i altres teixits, això explica la seva importància en el manteniment de la salut cardiovascular.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), material de la càp sula (cel·lulosa vegetal), antiaglomerant (estearat de magnesi), vitamina K2 (menaquinona MK-7), aigua purificada, vitamina D3 (colecalciferol, de lanolina).

Com es pren Vitamina D3 2500 UI + Vitamina K2 120 μg Natures Plus?

Prendre 1 càpsula al dia durant el dinar.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda