Preu reduït! Vitamina D3 50 µg 2000 UI - Nordiq - 60 càpsules

Fabricante:

Nordiq Nordiq

Vitamina D3 50 µg 2000 UI - Nordiq - 60 càpsules

224736

Nou

Formulació vegana que proporciona vitamina D3 de líquens i una barreja hormètica de fong chaga i col arrissada, per al manteniment òptim d'ossos, músculs i sistema immunitari.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

17,68€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-11%

0,29 € / ud

Més informació

Vitamina D3 50 µg 2000 UI Nordiq

Enforteix el teu sistema! Vitamina D3 de Nordiq, el teu suport vegà per a ossos forts, músculs sans i un sistema immunitari resilient.

Què és Vitamina D3 50 µg 2000 UI Nordiq?

La Vitamina D3 50 µg 2000 UI de Nordiq és una formulació vegana que proporciona vitamina D3 d'origen sostenible derivada de líquens.

La vitamina D és fonamental per al manteniment d'ossos i músculs en condicions normals , així com per al funcionament òptim del sistema immunitari .

A més, aquesta fórmula inclou fong chaga, autòcton dels boscos nòrdics, i fulles de col arrissada (kale), combinats per crear la barreja hormètica NORDIQ. Aquesta barreja base rica en nutrients proporciona un suport sinèrgic òptim, potenciant els beneficis de la vitamina D3.

Ingredients:

1 càpsula vegetariana aporta: (%VRN*):
Barreja hormètica NORDIQ que aporta: 380 mg
Fong chaga 190 mg
Fulla de kale (col arrissada) 190 mg
Càpsula de cel·lulosa vegetal 100 mg
Vitamina D3 (colecalciferol) (liquen) 2000 UI 50 μg 1000

Els ingredients botànics, orgànics i frescos liofilitzats se seleccionen segons millor disponibilitat.

*Valors de referència de nutrients.

Com es fa servir Vitamina D3 50 µg 2000 UI Nordiq?

Prendre 1 càpsula al dia (o segons les indicacions) al menjar. No superar la dosi recomanada. Consulteu el vostre metge si està embarassada, en període de lactància o prenent medicaments. Aquest producte no s'ha de fer servir com a substitut d'una dieta variada i un estil de vida saludable. Sense additius, hipoalergènic i apte per a vegans. Conservar en un lloc fresc i sec fora de l'abast dels nens.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des dels seus inicis, Nordiq ha buscat fusionar els ingredients botànics nutritius de la natura amb les últimes recerques científiques en l'àmbit dels suplements alimentaris, vitamines, minerals i nutrició. Amb aquest enfocament, sorgeix NORDIQ Nutrition®.


Nordiq, suplements alimentaris d'avantguarda


Es lluiten per desafiar les normes i lliurar el millor. La gamma de suplements alimentaris de NORDIQ Nutrition® ofereix nutrients essencials, dóna suport al sistema immunològic, afavoreix la funció de la memòria i concentració, redueix l'estrès, promou un son saludable, millora la digestió, depura l'organisme i potencia el rendiment esportiu.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda