Preu reduït! Xampú Exfoliant Anticaspa Bio - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Xampú Exfoliant Anticaspa Bio - Algologie - 300 ml

224693

Nou

Tractament de xoc anticaspa, especialment formulat per a caspa greixosa. Exfolia les cèl·lules mortes, nodreix i hidrata el cuir cabellut, i regula la producció de sèu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,26€

IVA inclòs

16,61€ IVA inclòs

-20%

4,42 € / 100 ml

Més informació

Xampú Exfoliant Anticaspa Bio Algologie

Elimina la caspa greixosa i prevé la seva reaparició amb el Xampú Exfoliant Anticaspa Bio d'Algologie.

Què és Xampú Exfoliant Anticaspa Bio Algologie?

El Xampú Exfoliant Anticaspa Bio d'Algologie és un tractament de xoc especialment dissenyat per a casos de caspa greixosa .

Conté àcids alfahidroxiàcids liposomats que ajuden a exfoliar les cèl·lules mortes de la pell, alhora que aporten excel·lents propietats nutritives i hidratants .

Aquest xampú actua directament sobre el cuir cabellut, regulant i equilibrant la producció de greix tant al cabell com al cuir cabellut .

A més, aquest cosmètic capil·lar natural té propietats seborreguladores, cosa que significa que ajuda a regular la producció de sèu, un factor clau en l'aparició de caspa greixosa. Amb l'ús regular, aquest xampú no només elimina la caspa existent, sinó que també preveu l'aparició de nova caspa, mantenint el cuir cabellut net, saludable i equilibrat.

Ingredients:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Betaine*, Piroctone Olamine, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Potassium Sorbate, Glycerin, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Wheat Protein*, Fragance (Parfum), Butylene , Panthenol, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycolic Acid, Alcohol Denat., Laureth-2, Lecithin, Pyridoxine Hcl, Mel Extract*, Sodium Hydroxide, Citrus Llimon Fruit Extract*, Ascophyllum Nodosum Extract, Chondrus Cris Palmata Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Phenoxyethanol, Pantolactone, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

* Ingredients procedents d'Agricultura Ecològica Certificada.

Com es fa servir Xampú Exfoliant Anticaspa Bio Algologie?

  1. Mulla el teu cabell: Assegura't que el teu cabell estigui completament mullat abans d'aplicar el xampú.
  2. Aplica el xampú: Posa una quantitat adequada de Xampú Exfoliant Anticaspa Bio al palmell de la mà. La quantitat dependrà de la longitud i el gruix del teu cabell, però generalment, una quantitat de mida d'una moneda d'euro és suficient per començar.
  3. Massatge el teu cuir cabellut: Aplica el xampú al teu cuir cabellut i fa un massatge suau amb els rovells dels dits en moviments circulars. Assegureu-vos de distribuir el xampú per tot el cuir cabellut i els cabells.
  4. Esbandida: Esbandida bé el teu cabell amb aigua tèbia. Assegureu-vos d'eliminar tot el xampú del teu cabell i cuir cabellut.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda