Preu reduït! Trossos de Cacau Bio - Biotona - 300 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Trossos de Cacau Bio - Biotona - 300 grams

202596

Nou

Presentat en envàs de 300 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,16€

IVA inclòs

12,50€ IVA inclòs

-10%

3,72 € / 100 g

Més informació

Trossos de Cacau Bio

Cacau 100% pur.

Els trossets de llavors de cacau pur Biotona i la pols de cacau bio Biotona procedeixen de faves de Theobroma cacao (significa literalment: 'aliment de déus'), un arbust que creix en sòls fèrtils de les selves sud-americanes. El cacau va ser usat en els seus orígens pels Asteques i els Maies per les seves cerimònies rituals, com a mitjà de pagament, com a medicament i com a aliment sagrat. Va ser introduït a Espanya pels espanyols. Sobretot és conegut com a base de la xocolata.

Constitueix una font única d'antioxidants d'alt valor i posseeix un valor ORAC molt elevat. Ric en àcids grassos sans, en enzims preciosos, en ferro, magnesi, aminoàcids com el triptòfan, l'arginina i la dopamina.
Nombrosos estudis han demostrat que el cacau és un veritable super aliment amb qualitats molt beneficioses per a la nostra salut.

La pols de cacau bio Biotona i les faves de cacau són 100% purs, no modificats, sense cap addició i contenen tots els seus fito-nutrients naturals. Un producte de qualitat excepcional, tant en el terreny de l'gust com el nutricional, per als veritables coneixedors que l'aprecien.

Els trossets de faves de cacau pur Biotona de l'Perú s'obtenen per un procés de selecció grollera de les faves de cacau crioll biològic, fermentades i assecades a el sol. El producte final és cruixent. Gaudiu!

Ingredients: 100% trossets de faves de cacau (Theobroma cacao).

Forma d'ús: Consuma els trossets cruixents de faves de cacau Bio Biotona en l'esmorzar, combinats amb altres super aliments, afegits a l'musli, per saborizar la seva pastisseria preferida, en amanides de fruites en pudding o tal qual, amb el seu gust fort i vigoritzant .

Presentació: Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda