Rellotge de Arena Sandy Verde - 3 minuts

223926

Nou

Complement elegant i pràctic que garanteix un temps d'infusió perfecte per als tes, destacant-se per la brillant sorra verda i el disseny de vidre.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

5,85€

IVA inclòs

Més informació

Rellotge de Arena Sandy Verde 3 minuts

Precisió i elegància per a un moment perfecte de te.

Què és Rellotge de Sorra Sandy Verde 3 minuts?

El Rellotge de Sorra Sandy Verde de 3 minuts és un elegant i útil complement per a aquells que aprecien l'art de preparar tes i infusions .

Aquest rellotge de sorra, amb el seu estilitzat disseny de vidre transparent i brillant sorra verda , no només mesura el temps d'infusió amb precisió , sinó que també es converteix en un atractiu decoratiu a qualsevol cuina o menjador .

Amb un temps de comptatge de tres minuts , és l'eina perfecta per garantir la infusió adequada de tes que requereixen temps de preparació més curts . Aquest objecte afegeix un toc de sofisticació alhora que permet obtenir el millor sabor i propietats de les seves infusions. Compacte i minimalista, s'adapta a qualsevol espai, mentre que el seu vistós color verd es destaca, proporcionant un detall visual encantador.

Com es fa servir Rellotge de Arena Sandy Verde 3 minuts?

  1. Col·loca el rellotge de sorra a una superfície plana i estable. Assegureu-vos que està en posició vertical amb la sorra tota a la part inferior.
  2. Quan estiguis llest per començar a comptar el temps, simplement capgira el rellotge de sorra. La sorra començarà a caure des de la part superior fins a la part inferior.
  3. Quan tota la sorra ha caigut a la part inferior, hauran transcorregut aproximadament 3 minuts.
  4. Si vols mesurar un altre interval de 3 minuts, simplement dóna-li la volta al rellotge de sorra una altra vegada.

Presentació:

Envàs d´un rellotge de sorra de color verd amb durada de 3 minuts.

Mides: 7,8 cm d'alçada, Ø 2,2 cm.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda