Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Cha Cult Cha Cult

Set de vidre Mai-Linh - Cha Cult - Gerra 0,5 litres + 2 gots de 0,2 litres

188522

Nou

El Set de vidre Mai-Linh Cha Cult és un joc elegant i funcional de gerra (0,5L) i dos gots (0,2L). Perfecte per servir les teves begudes preferides amb estil i sofisticació.

Més detalls

14,95€

IVA inclòs
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Set de vidre Mai-Linh Cha Cult

Realitza l'estil de les begudes.

Què és Set de vidre Mai-Linh Cha Cult?

El Set de vidre Mai-Linh Cha Cult és un elegant joc de gerra i dos gots, un indispensable a la teva col·lecció d'estris de cuina. El seu sofisticat disseny de vidre transparent convida a gaudir de les teves begudes preferides, ja siguin fredes o calentes, amb estil.

La gerra, amb una capacitat de 0,5 litres, és perfecta per preparar i servir te, infusions, sucs o qualsevol altra beguda que vulguis. La seva àmplia boca i la seva fàcil subjecció la fan còmoda per abocar sense vessaments. Els dos gots que complementen el conjunt, cadascun amb una capacitat de 0,2 litres, s'han dissenyat pensant en l'harmonia i la comoditat.

Aquest set de vidre no només brilla per la utilitat, sinó també per la seva estètica. El minimalisme del vidre transparent aporta un toc d'elegància i de sofisticació, permetent que les begudes siguin les protagonistes. El Set de vidre Mai-Linh Cha Cult és una excel·lent elecció per a casa teva o per regalar a algú especial.

Com es fa servir Set de vidre Mai-Linh Cha Cult?

  1. Renta la gerra i els gots abans del primer ús i també després de cada ús.
  2. Prepareu la vostra beguda d'elecció. Pot ser te, cafè, suc, aigua aromatitzada, entre d'altres.
  3. Aboca la beguda a la gerra. Gràcies a la seva àmplia boca, ho podràs fer fàcilment sense vessaments. Si estàs preparant te o una infusió, pots col·locar les fulles o bossetes de te directament a la gerra i després afegir l'aigua calenta. Recorda deixar-ho reposar prou temps perquè la beguda adquireixi sabor.
  4. Un cop llesta la teva beguda, utilitza la gerra per servir als gots. El disseny de la gerra facilita un abocament net i precís.
  5. Ara simplement gaudeix de la teva beguda.

Presentació:

Envàs de joc vidre de gerra amb dos gots.

Capacitat gerra: 0,5 litres.

Capacitat got: 0,2 litres.

Brand

Ofereixen productes especialitzats per a l'elaboració de tes, produïts amb el màxim esforç, dedicació i qualitat.


Cha Cult, accessoris per a l'elaboració de tes


Elaboren productes fets a mà desenvolupats per artistes professionals que aconsegueixen els dissenys més originals. La seva filosofia es basa a impressionar per la seva alta qualitat i disseny únics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda