Preu reduït! Boragemar Oli de Borratja - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Boragemar Oli de Borratja - Marnys - 60 càpsules

166050

Nou

Oli pur de Borratja d'alta qualitat, amb vitamina E natural, en còmodes càpsules toves. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,37€

IVA inclòs

17,60€ IVA inclòs

-18%

0,24 € / ud

Més informació

Boragemar Oli de Borratja

Oli pur de Borratja d'alta qualitat

Què és el Boragemar Oli de Borratja?

Marnys Boragemar aporta GLA (àcid gamma-linolènic) i vitamina E natural, que afavoreixen l'estructura de la pell i de les articulacions.

L'oli de Borratja (amb alt contingut en GLA) contingut en les perles de MARNYS® Boragemar ha estat obtingut de les llavors de Borago officinalis per premsat en fred, procediment mecànic que es realitza a baixes temperatures preservant les propietats beneficioses dels àcids grassos i sense additius químics.

Els ingredients de Boragemar aporten les següents propietats:

  • La vitamina E contribueix a la protecció cel·lular de el dany oxidatiu (EFSA). Les fonts naturals de vitamina E provenen principalment dels vegetals: els grans de cereals i les nous, fesols i llavors que també són rics en àcids grassos. La vitamina E en MARNYS® Boragemar és natural sent la seva font el d-α-tocoferol.
  • L'Oli de Borratja en MARNYS® Boragemar una exclusiva associació d'Omega 6 i 9, 20% de GLA, 35% de linoleic i 15% de oleic, tots àcids grassos essencials que formen part de l'estructura dels teixits connectius, com la pell i les articulacions.
  • L'Oli de Borratjapropietats antiinflamatòries causa de la presència de Omega 6 (GLA + Àcid Linoleic) (EFSA ON HOLD 2617).
  • La Borratja es troba inclosa en les Llista de Monografies Botàniques d'Itàlia, on reconeixen la seva utilitat en pell i articulacions.

Es presenta en càpsules per a una millor conservació i dosificació.

Marnys Boragemar és un excel·lent suplement per a aquelles persones preocupades per l'estructura de la seva pell i articulacions, així com obtenir protecció antioxidant.

Ingredients:

Oli de Borratja (20% GLA min.) I vitamina E (d-α-tocoferol).

Composició de la càpsula: gelatina, glicerina i aigua.

Com es fa servir el Boragemar Oli de Borratja?

Prendre 2 càpsules a el dia, abans dels àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda