Preu reduït! Gel d'Aloe Vera amb Vitamina E i arbre del Te - Laboratoris ESI - 200 ml

Gel d'Aloe Vera amb Vitamina E i arbre del Te - Laboratoris ESI - 200 ml

162357

Nou

Gel d'Aloe Vera amb vitamina E i oli de l'arbre del Te. Sistema per a la protecció de la pell.

Més detalls

15,96€

19,95€

-20%

7,98 € / 100 ml

Més informació

Gel d'Aloe Vera

Gel d'Aloe Vera amb vitamina E i oli de l'arbre del Te. Sistema per a la protecció de la pell.

Sistema intensiu de protecció per a la pell. És un gel Hipoalergènic recomanat per a pells sensibles, vermellors, aftersun, etc .. donat al fet que posseeix una gran acció regeneradora i hidratant.

Formulació amb gel pur 100% d'Aloe Vera espremut en fred; al costat del oli d'arbre del te (és un oli essencial derivat de la destil·lació a vapor de les fulles de la Melaleuca Alternifolia i és molt conegut per les seves propietats antimicrobianes) i la vitamina E (la seva funció és la de protecció contra l'oxidació dels lípids cutanis i d'aquesta manera impedir la degradació oxidativa dels àcids grassos insaturats continguts en els fosfolípids de la membrana cel·lular). Aquest gel d'Aloe Vera desenvolupa sobre la pell seca i danyada una funció hidratant i nutritiva, ajuda a renovar la pell deshidratada i irritada per agents externs i pels rajos solars (òptim després del sol). Producte hipoalergènic, adaptat per a tot tipus de pell, no taca, sense colorants ni perfums.

L'Aloe Vera és utilitzat des de la Prehistòria per nombroses civilitzacionsamb un reconegut poder regenerador i una gran ajuda per a cremades, talls i herdidas, picades d'insectes, dolors musculars, problemes digestius, etc ...

Una forma d'utilitzar l'Aloe Vera diàriament en una menor concentració és amb el gel d'àloe vera, que és un líquid clar, gairebé transparent, obtingut a triturar fulles de varietats d'aquestes plantes. Els polisacàrids són els seus principals constituents i no conté derivats antraquinònics d'acció laxant.

Existeixen únicament altres formes d'utilitzar l'Aloe Vera en una major o menor concrentración, depenent del seu ús, en forma de pomades, olis, comprimits, sucs, etc .. que podran trobar a les diferents seccions d'aquesta web.

Presentació: envàs de 200 ml.

Aloe Vera, una mina de substàncies útils

L'Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller) és una planta originària d'Àfrica, actualment també es cultiva a Amèrica i el Sud d'Europa, es caracteritza per tenir fulles lanceadas, carnoses, de fins a 60 / 70cm de longitud, acabades en punta i proveïdes de espines en les vores. Més de 3000 articles científics demostren que l'Aloe Vera, coneguda per les seves innombrables propietats terapèutiquesdes de molt antic, posseeix una complexa barreja d'al voltant de 200 molècules actives capaços de múltiple activitat de caràcter biològic. Algunes de les principals propietats atribuïdes al suc d'Aloe són: Depurativa, lenitiva, Desintoxicant, Afavoreix la funció digestiva.

Substàncies biològicament actives contingudes en l'Aloe Vera:

 • Vitamines: (A, C, E, de l'activitat antioxidant, i B1, B2, B3, B6, B12)
 • Minerals: (calci, magnesi, potassi, manganès, coure, zinc, seleni, fòsfor, ferro, crom, sodi i clor)
 • Aminoàcids: (18 dels 22 essencials per al nostre organisme)
 • Enzims: (lipasa, proteasa i amilasa, implicades en processos digestius, carboxipectidasa, oxidasa, catalasa)
 • Proteïnes: (garanteixen poder nutritiu)
 • Mucopolisacàrids: (polímers d'efecte protector sobre la mucosa de l'aparell digestiu)

De les 250 espècies de ALOE que creixen a tot el món, només 3 o 4 estan dotades de principis actius útils i entre aquestes la més notable v eficaç és l'Aloe Vera (Aloe barbadensis). Científics de tot el món han estudiat les seves nombroses i ara ja indiscutibles propietats i possibles usosen el camp mèdic i cosmètic. El suc d'Aloe, sense aloïna (principi antraquinònic laxant) conté una altra moltes substàncies: El component més significatiu des del punt de vista quantitatiu pel que fa a les seves propietats, és conegut com mucopolisacárido. Als mucopolisacàrids s'ha de l'activitat que més preval del suc d'Aloe. De fet la concentració de mucopolisacàrids s'utilitza com a terme de comparació entre les diferents preparacions comercials d'Aloe.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

  Informació

  • Política de cookies
  • Condicions de venda i ús
  • Descompte de benvinguda