Preu reduït! Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina - Laboratorio SyS - 100 ml

223821

Nou

L'Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina ofereix una barreja única de fragàncies cítriques que revigoritzen i refresquen el teu espai.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina Laboratori SyS

Un bufa refrescant de cítrics per revitalitzar el teu espai i millorar el teu benestar.

Què és Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina Laboratori SyS?

L'Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina és una elecció excepcional per a aquells que busquen renovar casa seva o oficina amb una aroma fresca i vigoritzant. Amb una capacitat de 100 ml, aquest ambientador fa servir olis essencials d'alta qualitat de bergamota i mandarina per crear una fragància única i estimulant.

La bergamota , una fruita cítrica coneguda per la seva aroma dolça i àcid , posseeix propietats calmants i estimulants. La seva fragància característica imparteix una sensació refrescant i revitalitzant a qualsevol espai. D'altra banda, la mandarina, una altra fruita cítrica amb una aroma dolça i revitalitzant, és famosa per la seva capacitat per alleujar l'estrès i millorar l'estat d'ànim.

L'ambientador Mikado de Bergamota i Mandarina no només omple el teu espai amb una fragància encantadora, sinó que també proporciona múltiples beneficis, com l' eliminació d'olors desagradables i la purificació de l'aire. A més, ajuda a promoure la relaxació i reducció de l'estrès, fent del teu espai un ambient més saludable i agradable. El seu ús és simple i fàcil, el que ho fa perfecte per a qualsevol habitació a casa teva o oficina.

Ingredients:

Bergamota i mandarina.

Com es fa servir Ambientador Mikado 1991 Bergamota i Mandarina Laboratori SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda