Preu reduït! Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda - Laboratorio SyS - 100 ml

223820

Nou

L'Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda ofereix una fragància única i sofisticada, omplint la teva llar o oficina amb una aroma dolça i floral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda Laboratori SyS

Un oasi de serenitat i elegància amb un toc de dolçor afruitada.

Què és Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda Laboratori SyS?

L'Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda és un delit olfactiu, dissenyat per transformar qualsevol espai en un oasi de serenitat i elegància. Aquest ambientador, amb una capacitat de 100 ml, és capaç d'omplir casa teva o oficina amb una fragància única i exquisida de ruibarbre i lavanda.

La combinació d'aquestes dues aromes us transportarà a un jardí tranquil i encantador. El ruibarbre , amb la seva dolçor afruitada, contrasta i complementa perfectament la sensació relaxant i floral de la lavanda. Junts, creen un equilibri olfactiu que barreja frescor i calidesa, embolicant-te en una atmosfera de pau i tranquil·litat.

L'ús de l'ambientador Mikado és extremadament senzill: només cal col·locar les varetes de rotang al flascó perquè la fragància es difongui per tot l'espai. El disseny elegant i minimalista del flascó s'adapta a qualsevol decoració, afegint-hi un toc de sofisticació i elegància al teu ambient.

Ingredients:

Ruibard i lavanda.

Com es fa servir Ambientador Mikado 1991 Ruibardo i Lavanda Laboratori SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda