Preu reduït! Ambientador Mikado 1991 Caixmir i Vainilla - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado 1991 Caixmir i Vainilla - Laboratorio SyS - 100 ml

223819

Nou

Fragància suau i dolça que crea un ambient relaxant i acollidor a qualsevol espai. Fàcil de fer servir, aquest ambientador d'alta qualitat i de disseny elegant en vidre complementa qualsevol decoració.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado 1991 Caixmir i Vainilla Laboratori SyS

Un toc de calidesa i sofisticació a casa teva amb la seva delicada i duradora fragància.

Què és Ambientador Mikado 1991 Cachemir i Vainilla Laboratori SyS?

L'Ambientador Mikado 1991 Cachemir i Vainilla transforma qualsevol espai en un refugi de calma i comoditat. La seva fragància suau i dolça de caixmir i vainilla crea un ambient relaxant i acollidor, ideal per gaudir de moments de pau i relaxació a la teva llar, oficina o qualsevol altre lloc que triïs.

Utilitzar-ho és realment senzill. Amb una capacitat de 100 ml, només necessites col·locar les varetes de rotang incloses al flascó i deixar que l'encant de la fragància de caixmir i vainilla es difongui per tot l'espai. Aquesta aroma, delicada i reconfortant, t'embolcallarà en un ambient de calidesa i serenitat.

L'Ambientador Mikado 1991 Cachemir i Vainilla està elaborat amb ingredients d'alta qualitat, garantint una fragància que perdura i manté la seva fina aroma al llarg del temps. A més, el seu elegant disseny de vidre és el complement perfecte per a qualsevol decoració, afegint un toc de sofisticació al teu espai.

Ingredients:

Caixmir i vainilla.

Com es fa servir Ambientador Mikado 1991 Cachemir i Vainilla SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda