Preu reduït! Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge - Laboratorio SyS - 100 ml

223814

Nou

L'Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge infon el teu espai amb la frescor i l'energia de l'eucaliptus, la llimona i l'espígol.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge Laboratori SyS

Frescor cítric i vitalitat a cada ruixat.

Què és Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge Laboratori SyS?

L'Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge transforma el teu espai amb un bufa de frescor i energia , combinant les fragàncies revitalitzants de l'eucaliptus, la llimona i la lavanda. Aquest producte captura l'essència de la naturalesa salvatge, i proporciona un estimulant respir per a la ment.

L'eucaliptus, conegut per la seva aroma refrescant i vigoritzant , desperta els teus sentits i t'embolica en una experiència revitalitzant. Les seves notes herbals i mentolades imiten la sensació d'una brisa salvatge i fresca, infonent l'aire amb la seva essència energitzant.

La llimona, amb la seva fragància cítrica i vibrant , afegeix una espurna de vitalitat a la barreja. Les notes lluminoses i estimulants evoquen la frescor i la llibertat, fent d'aquesta fragància un estímul natural que infon l'ambient amb un toc d'alegria i vitalitat.

La lavanda, amb el seu aroma floral i relaxant, suavitza la barreja afegint una nota de serenitat i calma . Les notes suaus i tranquil·litzadores creen un equilibri perfecte entre la frescor de l'eucaliptus i la vitalitat de la llimona, transportant-te als camps d'espígol en flor.

Amb l'Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge, podeu gaudir d'una experiència olfactiva que us connecta amb la natura i us transporta a la frescor d'una brisa salvatge plena d'energia i serenitat.

Ingredients:

Eucaliptus, llimona i lavanda.

Com es fa servir Ambientador Mikado Experience Brisa Salvatge Laboratori SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda