Preu reduït! Ambientador Mikado Experience Reflexos de Lluna - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado Experience Reflexos de Lluna - Laboratorio SyS - 100 ml

223815

Nou

L'Ambientador Mikado Experience Reflexos de Luna combina l'aroma fresca del romaní, la menta revitalitzant i la suau essència del white musk per submergir-te en la tranquil·litat de la nit.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado Experience Reflexos de Lluna Laboratori SyS

La tranquil·litat de la nit a cada gota.

Què és Ambientador Mikado Experience Reflexos de Lluna Laboratori SyS?

L'Ambientador Mikado Experience Reflexos de Luna et submergeix en la tranquil·litat de la nit, combinant l'aroma fresca i mediterrània del romaní, la menta revitalitzant i la suau essència del white musk. Aquest producte és la conjunció perfecta per relaxar-te i rejovenir els teus sentits.

El romaní , amb la fragància herbal i refrescant, envolta el teu espai en una aura d'energia purificadora i revitalitzant. Les seves notes aromàtiques evoquen la bellesa nocturna de la natura i proporcionen una sensació de serenitat i connexió amb l'entorn.

La menta , reconeguda per la seva aroma fresca i vigoritzant, afegeix un toc de vitalitat a la barreja. Les seves notes refrescants i estimulants conviden a gaudir de la nit estavellada i els misteris que amaga.

El white musk , amb la seva fragància suau i envoltant, ofereix una sensació de delicadesa i serenitat. Les seves notes subtils i reconfortants creen un ambient acollidor i tranquil·litzador, evocant els reflexos suaus de la lluna.

Amb l'Ambientador Mikado Experience Reflexos de Lluna, pots transformar la teva llar en un racó de somni, on els reflexos de la lluna et permeten relaxar-te i submergir-te en la tranquil·litat de la nit.

Ingredients:

Romero, Menta, White Musk.

Com es fa servir Ambientador Mikado Experience Reflexos de Lluna Laboratori SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda