Preu reduït! Ambientador Mikado Experience Dulce Capvespre - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado Experience Dulce Capvespre - Laboratorio SyS - 100 ml

223817

Nou

La serenitat d'un jardí al capvespre. Amb la seva barreja de roses, gessamí i lavanda, aquest ambientador porta una fragància delicada i relaxant a casa teva, creant un ambient de pau i tranquil·litat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado Experience Dulce Capvespre Laboratori SyS

L'aroma d'un jardí florint al capvespre a casa teva.

Què és Ambientador Mikado Experience Dulce Capvespre Laboratori SyS?

L' Ambientador Mikado Experience Dolç Capvespre captura la serenitat i la bellesa dels capvespres amb la seva captivadora barreja de roses, gessamí i lavanda. Aquesta composició aromàtica recrea la tranquil·litat d'un jardí florent al capvespre, proporcionant un refugi de pau i relaxació a casa teva.

L' aroma de rosa permea l'atmosfera amb el seu perfum dolç i romàntic , evocant l'elegància i la sofisticació d'un jardí en plena floració. Les seves notes florals porten al cap imatges de bellesa i passió, creant un ambient càlid i acollidor que et convida a relaxar-te i gaudir.

El gessamí aporta la seva fragància exquisida i floral , amb matisos suaus i seductors. Les notes dolces i sensuals envolten l'espai en una aura de tranquil·litat i serenitat, encoratjant-te a apreciar els moments de calma i descans.

La lavanda , coneguda per la seva fragància fresca i herbal , completa aquesta combinació harmoniosa. La seva aroma comporta una sensació de benestar i pau interior. Les propietats terapèutiques de l'espígol són ben conegudes, ajudant a reduir l'estrès ia fomentar un ambient propici per al descans i la relaxació.

Ingredients:

Rosa, Gessamí i Lavanda.

Com es fa servir Ambientador Mikado Experience Dulce Capvespre Laboratori SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda