Fabricante:

Gisa Wellness Gisa Wellness

Oriental Sinergia d'olis essencials Bio - Gisa Wellness - 10 ml

209509

Nou

Oli per a difusor de cedre, pàtxuli, nou moscada, canyella, pi, bergamota i alfàbrega. Envàs de 10 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,90€

IVA inclòs
99,00 € / 100 ml

Més informació

Oriental Sinergia d'olis essencials Bio

Oli per difusor

Què és l'Oriental Sinergia d'olis essencials Bio?

És una fórmula de 7 olis essencials BIO combinats per transportar-entre les fragàncies i redescobrir les sensacions dels països on la relaxació i el karma el converteixen en un estil de vida. La tranquil·litat envairà la teva llar per una sensació de nirvana.

Ingredients:

Cedrus atlantica bark oil *, Cinnamon Zeylanicum leaf oil *, Citrus Aurantium bergamia fruit oil *, Pinus Sylvestris oil *, Pogostemon cabin oil *, alfàbrega oil *, arbre de la nou moscada nucli oil * (* ingredienti dóna Agricoltura biològica) Conté: limonene, linalol, eugenol, (I) -Isoeugénol, benzoate de Benzyle, (I) -Cinnamaldéhyde, alcohol Cinnamylique, Citral (citral + neral), geraniol.

Com es fa servir l'Oriental Sinergia d'olis essencials Bio?

Utilitzeu la sinergia dels olis essencials bio en el difusor ultrasònic per beneficiar-se de les propietats suavitzants i olfactives de l'espígol, aire de Provença garantida!

Difusió: aboqui 2 o 3 gotes per cada 100 ml d'aigua

advertiments:

Olis essencials només per a ús extern. Mantenir fora de l'abast dels nens menors de 3 anys. No indicat per a dones embarassades o lactants. Inflamable, emmagatzemar lluny de la llum o fonts de calor. En cas d'ingestió, busqui atenció mèdica immediatament i mostri l'envàs o l'etiqueta.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Brand


Gisa Wellness és una marca especialista en difusors d'ultrasons i olis essencials


Es va fundar gràcies a Candela, el primer difusor de ultrasò dissenyat per a la cura personal a través de l'aromateràpia.



Gràcies a l'èxit de vendes en el sector farmacèutic i d'herbes, Gisa, el 2013, enriqueix el catàleg amb més models de difusors ultrasònics i olis essencials d'alta qualitat, a través d'una investigació precisa de cultivadors de plantes i flors, rigorosament orgànics i amb característiques de puresa molt altes.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda