Preu reduït! col Recovery - Marnys - 840 g

Fabricante:

Marnys Marnys

col Recovery - Marnys - 840 g

211300

Nou

Complement alimentari amb 10 minerals, 8 vitamines, calostre purificat, aminoàcids i enzims digestius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs

34,00€ IVA inclòs

-15%

3,44 € / 100 g

Més informació

col Recovery

Recuperació completa després de l'esforç sostingut

Què és el Col Recovery?

És un complement ideal per prendre just després de la teva primera sessió d'entrenament intens, ja que aporta una associació sinèrgica de 20 g de carbohidrats i 20 g de proteïnes, amb 2 g d'aminoàcids ramificats (BCAA 2: 1: 1) i 3 g de Glutamina, facilitant l'equilibri entre energia i massa muscular.

També conté un equilibrat contingut de 10 minerals i 8 vitamines.

gust de avellana i xocolata natural, i és apte per lacto-vegetarians.

COL Recovery de MARNYS SPORTS® els ingredients aporten les següents propietats:

  • Conté isomaltulosa que és un disacàrid completament digerible, amb una taxa de metabolització lenta (85% menys que la sacarosa), i reporta un índex glucèmic baix; i Dextrina altament ramificada (Maltodextrina) produïda a partir de l'midó de blat de moro cerós, és altament soluble en aigua, posseeix baixa viscositat i el seu temps de buidament gàstric és relativament ràpid.
  • La combinació de tots dos carbohidrats optimitza l'oxidació dels carbohidrats exògens, maximitzant tant la intensitat com el rendiment físic.
  • Els Carbohidrats continguts en la formulació de col Recovery MARNYS® SPORTS juntament amb els 10 minerals, contribueixen a incrementar l'absorció d'aigua durant la pràctica d'exercici (EFSA).
  • L-Glutamina és un aminoàcid condicional i es troba altament concentrat en el sistema nerviós (on participa com a neurotransmissor) i en el múscul.
  • Els BCAA 2: 1: 1, són tres aminoàcids essencials per a la construcció de proteïnes: L-Leucina que es troba altament concentrat en el múscul i en el teixit adipós, on participa de el metabolisme energètic i de proteïnes; L-Valina que forma part integral de el teixit muscular, i és usat per aconseguir energia pels músculs en exercitació; i L-Isoleucina que participa dels processos metabòlics de proteïnes, glucosa i àcids grassos en els teixits musculars.
  • La Taurina és un aminoàcid que es pot obtenir a través de fonts dietètiques, o produir-se en el cos a través dels aminoàcids metionina i cisteïna. És produït en el fetge estant altament concentrat en músculs i en les cèl·lules de el sistema immune.
  • Les proteïnes contingudes en COL Recovery proporcionen per dosi 20 g, procedents de l'Pèsol, Blat, Soja, Arròs i Llet, i contribueixen a el creixement de la massa muscular i a l'normal manteniment dels ossos (EFSA).

Dels 10 minerals i 8 vitamines que conté:

  • El Magnesi contribueix a l'equilibri electrolític, així com a la normal producció de proteïnes i funció muscular (EFSA).
  • El Hierro contribueix a l'normal transport d'oxigen en el cos, així com a la normal formació de glòbuls vermells i hemoglobina (EFSA).
  • El Zinc contribueix a el normal metabolisme dels carbohidrats, a el normal funcionament de sistema immune ia la protecció cel·lular de el dany oxidatiu (EFSA).
  • Les vitamines B6 i B2 contribueixen a l'normal metabolisme energètic ia la reducció de l'cansament i la fatiga. A més, la vitamina B6 contribueix a el normal metabolisme de l'glucogen, i la vitamina B2 contribueix a el normal metabolisme de l'ferro (EFSA).

Com es pren el Col Recovery?

Dissoldre 1 cassó ras (56 g) en 250-500 ml d'aigua o llet i prendre preferentment just després de l'exercici físic.

Presentació:

Envàs de 840 grams.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda