Preu reduït! Cardo Mariano Forte - Nutrinat Evolution - 60 càpsules

Cardo Mariano Forte - Nutrinat Evolution - 60 càpsules

223432

Nou

Complement alimentari amb extracte i pols de card marià, ric en silimarina, que recolza la funció hepàtica òptima. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,08€

IVA inclòs

21,90€ IVA inclòs

-26%

0,27 € / ud

Més informació

Cardo Mariano Forte Nutrinat Evolution

Complement alimentari amb extracte i pols de card marià.

Què és Cardo Mariano Forte Nutrinat Evolution?

Cardo Mariano Forte és un complement alimentari elaborat a partir d'extracte i pols de card marià , una planta medicinal reconeguda pels seus múltiples beneficis per a la salut, especialment pel que fa a la funció hepàtica.

Aquest suplement combina les propietats de l'extracte, altament concentrat en silimarina, el principal component actiu del card marià, amb la pols de la planta, que aporta una àmplia gamma de nutrients i compostos bioactius.

La silimarina present al Cardo Mariano Forte és coneguda per la seva capacitat per protegir i regenerar les cèl·lules del fetge, ajudant a eliminar toxines i facilitant la seva funció de depuració. A més, aquest compost antioxidant combat els radicals lliures i contribueix a reduir la inflamació.

El consum regular d‟aquest complement alimentari pot donar suport a la funció hepàtica òptima, beneficiant la digestió, el metabolisme i la desintoxicació de l‟organisme. Així mateix, el card marià també ha demostrat efectes positius en la salut cardiovascular i la prevenció de malalties del fetge, com ara la cirrosi i el fetge gras.

Ingredients:

Extracte de llavor de card marià (Silybum marianum (L.) Gaertner), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), pols de llavor de card marià (Silybum marianum (L.) Gaertner), càpsula vegetal [agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa) )], antiaglomerants (estearat de magnesi, diòxid de silici).

Composició:

Informació nutricional Per 1 càpsula
Cardo marià, extracte de llavor (22:1) (equivalent a 8.250 mg de pols per càpsula) 750 mg
Que aporta:
Silimarina 300 mg
Silibina 113 mg
Card marià, pols de llavor 125 mg

Com es fa servir Cardo Mariano Forte Nutrinat Evolution?

Per a adults, una càpsula al dia amb menjar. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda