Preu reduït! Cistimel - Forza Vitale - 130 ml

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Cistimel - Forza Vitale - 130 ml

225322

Nou

Protegeix i manté el teu sistema urinari saludable amb Cistimel de Forza Vitale, amb D-Manosa, Granada i N-acetilcisteïna.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,11€

IVA inclòs

35,75€ IVA inclòs

-18%

22,39 € / 100 ml

Més informació

Cistimel Forza Vitale

Salut urinària al natural amb Cistimel: El teu aliat diari per a un tracte urinari saludable.

Què és Cistimel Forza Vitale?

Cistimel de Forza Vitale és un complement alimentari formulat amb una combinació sinèrgica de D-Manosa, Granada i N-acetilcisteïna, ingredients clau per donar suport al funcionament normal de les vies urinàries .

La D-Manosa és un tipus de sucre que ajuda a prevenir les infeccions urinàries , impedint que els bacteris s'adhereixin a les parets del tracte urinari. La Granada posseeix propietats antioxidants i antiinflamatòries , contribuint a la protecció i salut del sistema urinari. Per la seva banda, la N-acetilcisteïna actua com un potent antioxidant i facilita la neteja i purificació de l'organisme . Cistimel es presenta com un suport efectiu i natural per mantenir la salut urinària en condicions òptimes.

Ingredients:

Aigua, suc de fruita concentrat de Granada (Punica granatum L.), D-Manosa (d'Abedul), N-Acetil-cisteïna, sorbat de potassi.

Composició:

Contingut d'ingredients vegetals per dosi de 1 mesurador (5 ml): Concentrat
de suc de Granada 1100 mg; D-Manosa 500 mg; N-Acetilcisteïna 60 mg.

Com es fa servir Cistimel Forza Vitale?

  • Fase aguda: amb la bufeta buida, preneu 1 dosificador de 5 ml diluït en 1 got d'aigua. Després d'una hora, beveu molta aigua. Repetiu fins a 6 vegades al dia després d'orinar.
  • Fase de manteniment: amb la bufeta buida, preneu 1 dosificador de 5 ml diluït en 1 got d'aigua. Després d'una hora, beveu molta aigua. Repetiu fins a 3 vegades al dia després d'orinar.

Presentació:

Envàs de 130 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda