Preu reduït! DextroCIS - Margan Biotech - 90 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

DextroCIS - Margan Biotech - 90 càpsules

203686

Nou

Complement alimentari que aporta D-manosa, polifenols i proantocianidines per a la cura de la salut de les vies urinàries.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,45€

IVA inclòs

35,00€ IVA inclòs

-15%

0,33 € / ud

Més informació

DextroCIS Margan Biotech

Protecció natural per a la salut de les vies urinàries de la dona.

Què és DextroCIS Margan Biotech?

DextroCIS® és un complement alimentari especialment dissenyat per a la salut de la dona i la protecció de les vies urinàries .

Formulat amb una barreja d'extractes vegetals d'alta qualitat , DextroCIS® conté ingredients actius com D-manosa, polifenols i proantocianidines, coneguts per la seva eficàcia en el manteniment de la salut del sistema urinari .

Els extractes de nabiu vermell americà, llavors de raïm i magrana es combinen per proporcionar un ampli espectre d'antioxidants i components bioactius que poden ajudar a mantenir l'equilibri natural de l'organisme. La D-manosa és un simple sucre que s'adhereix als bacteris perjudicials al tracte urinari, evitant que s'adhereixin a les parets de la bufeta i els urèters.

Ingredients:

D-Manosa, Nabiu vermell extracte sec (Vaccinium macrocarpon L. fruita), Raïm llavors extracte sec (Vitis vinífera L. llavors); agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, Granada extracte sec (Punica granatum L. fruita); agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina.

Com es fa servir DextroCIS Margan Biotech?

Prendre 1 càpsula tres vegades al dia, abans dels àpats.

Presentació:

Envàs de 90 càpules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda