Preu reduït! Bicartilac - Intersa - 100 càpsules

Fabricante:

Intersa Intersa

Bicartilac - Intersa - 100 càpsules

176416

Nou

Suport integral per a articulacions. Remineralitzant, antiinflamatori, reconstituent, antioxidant, millora circulació i elimina àcid.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,02€

IVA inclòs

29,43€ IVA inclòs

-14%

0,25 € / ud

Més informació

Bicartilac Intersa

Cura i protecció avançada per a les teves articulacions.

Què és Bicartilac Intersa?

BICARTILAC d'Intersa és un producte innovador dissenyat per al tractament i la prevenció de condicions articulars com l'artritis i l'artrosi .

Aquest suplement es destaca per la seva acció remineralitzant, que ajuda a enfortir els ossos i les articulacions . Actua com un potent antiinflamatori articular, alleujant el dolor i la inflamació associats amb aquestes afeccions.

A més, contribueix a la reconstrucció del teixit conjuntiu, essencial per mantenir la integritat i la funcionalitat de les articulacions . La seva acció antioxidant protegeix el cartílag de danys causats per radicals lliures, mentre que la capacitat per millorar la circulació articular facilita una millor mobilitat.

Bicartila també és eficaç en incrementar l'eliminació de l'àcid úric, un factor clau en l'alleujament dels símptomes de la gota i problemes relacionats . És una solució integral per a aquells que busquen un suport natural i efectiu per a la salut articular.

Ingredients:

Cartílag de tauró (col·lagen II) (≈40% proteïnes col·lagèniques, 23% glicosaminoglicans, 17% sulfat de condroitina, 10% sulfat de glucosamina); extracte concentrat de pols de sumitats florides de reina dels prats (Filipèndula ulmària L.), 0,25% àcid salicílic, 10% rutina; gelatina E 428 (agent de recobriment); vitamina C; extracte sec de part aèria de cua de cavall (Equisetum arvense L.), 7% silici; òxid de magnesi d'origen marí; estearat de magnesi E 572 i sílice col·loïdal E 551 (antiaglomerants); pols de resina de bambú (Poaceae bambusa arundinacea Retz), 75% silici; vitamina D3. Conté derivats de peix.

Composició (per 4 càpsules):

Contingut 4 càpsules VRN*
Proteïnes col·lagèniques** 640 mg
Glicosaminoglicans** 368 mg
Sulfat de condroitina** 272 mg
Sulfat de glucosamina** 160 mg
Silici 16 mg
Rutina 60 mg
Àcid salicílic 1,5 mg
Magnesi 54,4 mg 13,92%
Vitamina C 240 mg 300%
Vitamina D3 5 μg 100%

**Contingut de manera natural al cartílag de tauró.

*VRN: valor de referència de nutrients.

Com es fa servir Bicartilac Intersa?

Prendre 2-6 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda