Preu reduït! Cúrcuma Plus - Redinat - 80 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Cúrcuma Plus - Redinat - 80 càpsules

220350

Nou

Ajuda per alleujar dolor crònic i inflamació darticulacions, ossos, músculs i tendons. Envàs de 80 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

12,02€

IVA inclòs

14,60€ IVA inclòs

-17%

0,15 € / ud

Més informació

Cúrcuma Plus

Sinergia efectiva de la Cúrcuma amb Harpagofito, Gingebre, Pebre negre i Vitamina B6.

Què és Cúrcuma Plus de Redinat?

Complement alimentari que ajuda al manteniment d'ossos, articulacions, músculs i tendons.

La Cúrcuma prové de les arrels mòltes d'aquesta planta. La cúrcuma mòlta constitueix un ingredient important a l'espècia curri. Alguns dels productes de cúrcuma disponibles comercialment inclouen diverses presentacions com: càpsules, tes, pólvores i extractes. Té un color groc brillant que l'ha dut a ser emprada com a tint en diverses cultures.

La Curcumina és l'ingredient actiu de la cúrcuma i té propietats valuoses. La Medicina Ayurvèdica, molt tradicional de l'Índia, recomana la Cúrcuma per tractar una varietat d'afeccions de la salut. Aquestes inclouen la reducció del dolor crònic i la inflamació darticulacions, ossos, músculs i tendons.

Per això, la medicina occidental ha començat a estudiar aquesta planta com a analgèsic i agent curatiu a: artritis, artrosi, fibromiàlgia, tendinitis i altres problemes osteoarticulars. També és un excel·lent antioxidant i un bon agent digestiu.

Per la seva banda, l'Harpagofito té innombrables propietats positives sobre la salut i entre elles destaca el seu poder antiinflamatori i analgèsic . L'harpagòsid, principi actiu antiinflamatori i analgèsic d'aquesta planta, ha demostrat tenir un efecte antiinflamatori en bloquejar tant citocines com enzims degradadors de la matriu de cartílag.

El Gingebre, provinent de la Xina, és considerat un superaliment i ha esdevingut una de les espècies més saludables, gràcies a la seva gran quantitat de nutrients i components altament beneficiosos per al nostre cos i la nostra ment. El principal component químic del Gingebre és el gingerol, a aquest s'atribueixen grans efectes antiinflamatoris i antioxidants.

La piridoxina o vitamina B6 és molt important en l' enfortiment dels ossos , en la prevenció d'afeccions osteoarticulars i en el manteniment correcte de l'estructura òssia i articular.

La sinergia dels cinc components presents en aquest producte en fan un complement alimentari molt interessant per cuidar la salut osteoarticular i alhora combatre les afeccions que apareixen en aquest sistema.

Ingredients:

Composició (550 mg):

Cúrcuma 260 mg

Harpagòfit

110 mg

Gingebre

55 mg

Pebre negre 2,5 mg
Vitamina B6 0,47 mg

Altres ingredients : Excipients: Gelatina (coberta), Carbonat de calci (antiaglomerant).

Com es pren Cúrcuma Plus de Redinat?

Es recomana prendre d' 1 a 2 càpsules al dia amb aigua abundant, abans dels àpats principals.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda