Preu reduït! Colacell - Mundonatural - 330 grams

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Colacell - Mundonatural - 330 grams

222855

Nou

Col·lagen hidrolitzat, magnesi, àcid hialurònic i vitamines per a la salut òssia, muscular i cutània. Millora energia i benestar general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,81€

IVA inclòs

20,90€ IVA inclòs

-10%

5,70 € / 100 g

Més informació

Colacell Mundonatural

Nutrició avançada pel teu cos, bellesa natural des de linterior.

Què és Colacell Mundonatural?

Colacell de Mundonatural és un complement alimentari innovador, formulat amb pèptids bioactius de col·lagen hidrolitzat d'origen porcí, que ofereix una bioassimilació superior i un alt grau de puresa .

Aquesta fórmula avançada està enriquida amb magnesi, àcid hialurònic, i un complex vitamínic que inclou les vitamines B1, B2, B6, C i D3 , dissenyada per proporcionar un suport integral a la salut de la pell, ossos i músculs, a més de contribuir al funcionament normal del sistema nerviós i al metabolisme energètic.

El magnesi , en la seva forma de carbonat, no només combat el cansament i la fatiga , sinó que també ofereix beneficis antiàcids i millora el trànsit intestinal. La vitamina C és essencial per a la síntesi de col·lagen, beneficiant els vasos sanguinis, ossos, cartílags, genives i pell, mentre que les vitamines B i D contribueixen al benestar de la pell, el metabolisme energètic i el manteniment dels ossos i músculs .

Amb un agradable gust de llimona , Colacell és una solució pràctica per a aquells que busquen millorar el seu benestar general i combatre els signes de l'envelliment.

Ingredients:

Per 11 grams (un dosificador): Col·lagen hidrolitzat porcí: 10 g. Carbonat de magnesi: 375 mg. Vitamina C (L-Ascorbat càlcic, 80%): 50 mg. Àcid hialurònic: 20 mg. Vitamina D3 (Colecalciferol, 100.000 UI/g): 2 mg. Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina, 88%): 0,79 mg. Vitamina B2 (Riboflavina): 0,7 mg. Vitamina B1 (Clorhidrat de tiamina, 79%): 0,69 mg. Aroma (Aroma de llimona). Potenciador del sabor (Llimona en pols). Colorant: (E-100). Edulcorant: (E-955).

Al·lèrgens i intolerància. CONTÉ: Producte d'origen animal (porcí).

Com es fa servir Colacell Mundonatural?

Prendre 11 grams al dia (un dosificador) preferiblement entre els àpats. Quantitat diària recomanada: 11 grams al dia. Aporta 10 grams de col·lagen per dosi (un dosificador).

Presentació:

Envàs de 330 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda