Preu reduït! Osteosan Boswellia - Herdibel - 500 grams

Fabricante:

Herdibel Herdibel

Osteosan Boswellia - Herdibel - 500 grams

212515

Nou

Suplement avançat per a la salut articular i òssia amb Cartílag de Tauró, Col·lagen, Àcid Hialurònic, Boswellia, Cúrcuma, Vitamines i Minerals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

20,14€

IVA inclòs

26,85€ IVA inclòs

-25%

4,03 € / 100 g

Més informació

Osteosan Boswellia Herdibel

Descobreix la força d'Osteosan Boswellia i viu sense límits.

Què és Osteosan Boswellia Herdibel?

Osteosan Boswellia d'Herdibel és una fórmula completa i potent, dissenyada per promoure la salut i el benestar de les articulacions i els ossos .

Amb una combinació sinèrgica de Cartílag de Tauró, Col·lagen, Àcid Hialurònic, Boswellia, Cúrcuma, Vitamines i Minerals, aquest suplement proporciona un suport integral per a la salut articular .

El Cartílag de Tauró i el Col·lagen contribueixen a la regeneració i manteniment del teixit connectiu, mentre que l'Àcid Hialurònic lubrica les articulacions, millorant-ne la mobilitat. La Boswellia i la Cúrcuma són conegudes per les seves propietats antiinflamatòries, ajudant a reduir la inflamació i el dolor articular . Les vitamines i els minerals afegits asseguren un suport nutricional complet, enfortint els ossos i contribuint al seu manteniment.

Ingredients:

Maltodextrina, citrat tricàlcic, cartílag de tauró, col·lagen de
peix hidrolitzat, gluconat de magnesi, aroma de taronja, pinya en pols, papaia en pols, extracte sec de boswèlia, diòxid de silici, vitamina C, sulfat ferrós, extracte sec de cúrcuma, vitamina E, vitamina B3, edulcorants (sucralosa, glu d'esteviol), vitamina B5, vitamina B6, vitamina B12, vitamina D, vitamina B2, vitamina B1, àcid fòlic, selenit sòdic, vitamina H.

Com es fa servir Osteosan Boswellia Herdibel?

Prendre una cullerada (10 g) ben dissolta en aigua, al dinar i al sopar. Remenar el producte 30 segons, fins a la completa dissolució i beure immediatament.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda