Preu reduït! Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma - Integralia - 300 grams

Fabricante:

Integralia Integralia

Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma - Integralia - 300 grams

225963

Nou

Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma Integralia, amb Glucosamina, Condroitin i Cúrcuma, recolza la salut articular, òssia i cutània, ideal per a la mobilitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,00€

IVA inclòs

23,75€ IVA inclòs

-20%

6,33 € / 100 g

Més informació

Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma Integralia

Nodreix les teves Articulacions i Pell amb Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma d'Integralia: El teu Compromís amb un Benestar Integral.

Què és Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma Integralia?

Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma d'Integralia és un complement alimentari dissenyat per oferir un suport integral a la salut de les articulacions, els ossos i la pell .

Aquest producte combina Col·lagen Hidrolitzat amb Extracte de Glucosamina i Condroitin, components clau per a la salut i elasticitat de les articulacions i el cartílag . L'Extracte de Cúrcuma, conegut per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants, contribueix a la reducció del dolor articular i millora la mobilitat . L'Extracte de Bambú i l'Àcid Hialurònic donen suport a la salut de la pell, mantenint-la hidratada i elàstica.

A més, el Magnesi, el Zinc i la Vitamina C enforteixen els ossos i milloren la formació de col·lagen. Aquest suplement és ideal per a aquells que busquen mantenir el seu benestar articular i cutani , especialment en combinació amb una dieta equilibrada i un estil de vida actiu.

Ingredients:

Col·lagen Hidrolitzat, Magnesi Carbonat, Glucosamina Sulfat de Potasi, Condroitin Sulfat, Extracte de Bambú (Bambusa arundinacea (Retz.) Will., tija), Extracte de Cúrcuma (Curcuma longa L., arrel), Antiamerador C (Calci Ascorbat), Àcid Hialurònic, Zinc Sulfat i Edulcorant (Glucòsids d'esteviol).

Quantitat per dosi dia:

12 grams de producte (1 dosificador) contenen: Col·lagen Hidrolitzat 10 g, Glucosamina sulfat 450 mg, Condroitin sulfat 224 mg, Extracte de Bambú (75% Sílice) (35% Silici) 240 mg (84 mg Silici), Extracte de Cú 25:1) (95% Curcuminoides) 158 mg (150 mg Curcuminoides), Magnesi 155 mg (41% VRN*), Vitamina C 80 mg (100% VRN*), Àcid Hialurònic 31 mg, Zinc 9 mg (90% VRN *) *VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Col·lagen Soluble Forte Cúrcuma Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre 12 g al dia (quantitat equivalent al dosificador) dissolt en aigua, llet o suc.

No superar la dosi recomanada. Els complements alimentaris no substitueixen una dieta variada, equilibrada i un estil de vida saludable. Es recomana fer exercici físic moderat i constant. Mantenir fora de labast dels nens més petits.

Presentació:

Envàs de 300 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda