Preu reduït! Colacell Antiox - Mundonatural - 90 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Colacell Antiox - Mundonatural - 90 càpsules

226238

Nou

Col·lagen VERISOL®, antioxidants i vitamina C per a salut òssia, articular i de la pell. Enforteix ossos, cartílags i redueix fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,40€

IVA inclòs

24,00€ IVA inclòs

-15%

0,23 € / ud

Més informació

Colacell Antiox Mundonatural

Revitalitza el teu cos amb la força del col·lagen i el poder antioxidant.

Què és Colacell Antiox Mundonatural?

Colacell Antiox de Mundonatural és un complement que combina col·lagen hidrolitzat pur VERISOL® amb una selecció d'antioxidants i nutrients essencials per al manteniment de la salut òssia, articular i cutània .

Inclou extractes de magrana, Polygonum i raïm, coneguts per les seves propietats antioxidants , així com MSM i bambú, que aporta silici orgànic, essencials per a la cura de la pell i l'estructura òssia . A més, el hialuronat de sodi i la vitamina C enriqueixen la fórmula, sent aquesta última vital per a la síntesi de col·lagen i el funcionament òptim d'ossos, cartílags, gots sanguinis, genives i pell.

La vitamina C també exerceix un paper crucial en la reducció del cansament i la fatiga, la protecció cel·lular contra el dany oxidatiu, el metabolisme energètic i el sistema immunitari .

Colacell Antiox és ideal per als que busquen un suport integral per a la salut i el benestar, afavorint la conservació de la massa muscular i el manteniment d'ossos en condicions normals .

Ingredients:

Per tres càpsules: Col·lagen 2100mg, Extracte sec de Granada (Punica granatum L. – 40% Àcid elàgic) 90mg, Extracte sceo de Polygonum (Polygonum cuspidatum L. – 25% Resveratrol) 50mg, Extracte 95% Proantocianidines) 50mg, Extracte sec de Bambú (Bambusa vulgaris Schrad. – 85% Sílice) 15mg, MSM (Metilsulfonilmetà) 15mg, Vitamina C (Àcid L-ascòrbic) 12mg (15%VRN*1 73mg d'Àcid hialurònic), Antiaglomerants (Estearat de magnesi i Diòxid de silici) i Selenit de sodi 0,065mg (29,43µg de Seleni, 53,5%VRN*). Càpsula vegetal (Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa) i Colorant (Complex cúpric de clorofil·lina)). *%VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Colacell Antiox Mundonatural?

Prendre 3 càpsules al dia al llarg del dia.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda