Preu reduït! Colacell Platinum - Mundonatural - 15 vials

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Colacell Platinum - Mundonatural - 15 vials

226229

Nou

Col·lagen boví i marí, plantes, astaxantina i vitamina C per a la salut de la pell, ossos i sistema immunitari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,95€

IVA inclòs

47,00€ IVA inclòs

-15%

2,66 € / ud

Més informació

Colacell Platinum Mundonatural

La ciència de la bellesa i la salut a cada càpsula.

Què és Colacell Platinum Mundonatural?

Colacell Platinum de Mundonatural és un avançat complement alimentari que incorpora una sinergia única de col·lagen hidrolitzat d'origen boví i marí, utilitzant la tecnologia VERISOL™ per optimitzar l'absorció, assimilació i distribució dels pèptids bioactius .

Aquesta fórmula enriquida no només apunta a millorar la salut de la pell, els ossos i les articulacions, sinó que també en potencia els efectes amb un poderós còctel antioxidant a base d'extractes de magrana, astraga'l i astaxantina, a més d'incloure vitamina C i minerals essencials .

La vitamina C juga un paper crucial en la síntesi del col·lagen, essencial per al bon funcionament de vasos sanguinis, ossos, cartílags, genives i pell, alhora que protegeix les cèl·lules de l'estrès oxidatiu i recolza el sistema immunitari i el metabolisme energètic.

Colacell Platinum està dissenyat per a aquells que busquen una solució integral per a la cura de la salut corporal i el manteniment de la vitalitat, aportant beneficis visibles tant a l'interior com a l'exterior.

Ingredients:

Per un vial: Aigua desmineralitzada. Col·lagen boví 5000 mg, Col·lagen marí 400 mg (PEIX). Corrector d'acidesa (Àcid làctic), Extracte sec de Granada (Punica granatum L.,40% Punicòsids) 160 mg (64 mg de Punicòsids), Extracte sec d'Astrágalo (Astragalus membranaceus Moench, 20% Polisacàrids) 100 mg Polisacàrids), Vitamina C (Àcid L-ascòrbic) 80 mg (100% VRN*), Aroma (Aroma de maduixa), Bisglicinat de zinc 50 mg (10 mg de Zinc, 100% VRN*), Conservadors (Benzoat sòdic i Sorbato potàssic) i Edulcorants (Sucralosa), L-Seleniometionina 11 mg (55 μg de Seleni, 100% VRN*), Hialuronat sòdic 10 mg (9 mg d'Àcid hialurònic), Astaxantina 10% (de Haematococcus pluvialis flo edulcorant (Sucralosa). *VRN= Valors de Referència de Nutrients.

Al·lèrgens i intolerància: CONTÉ: PEIX i productes derivats de PEIX.

Com es fa servir Colacell Platinum Mundonatural?

Prendre de 1 vial al dia al matí.

Dosi diària recomanada: 1 vial al dia.

Presentació:

Envàs de 15 vials de 25 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda