Preu reduït! Col·lagen Marí Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Col·lagen Marí Complex - Nutralie - 60 càpsules

226523

Nou

Col·lagen Marí Complex de Nutralie, amb col·lagen, àcid hialurònic, Q10, vitamines i licopè, per a una pell radiant, articulacions fortes i benestar general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,98€

IVA inclòs

23,50€ IVA inclòs

-15%

0,33 € / ud

Més informació

Col·lagen Marí Complex Nutralie

Revitalitza la teva bellesa i benestar des de dins amb Col·làgen Marí Complex.

Què és Col·lagen Marí Complex Nutralie?

El Col·lagen Marí Complex de Nutralie és un complement alimentari dissenyat per oferir una solució completa i avançada per a la cura de la pell, el cabell, les ungles i les articulacions .

Contenint 1000 mg de col·lagen hidrolitzat marí per dosi , aquest producte aprofita els beneficis dels pèptids de col·lagen, petites molècules que faciliten una absorció i utilització més eficient per l'organisme .

Enriquit amb 45 mg d'àcid hialurònic, contribueix significativament a la hidratació i elasticitat de la pell, mentre que 15 mg de coenzim Q10 aporten propietats antioxidants que combaten els signes de l'envelliment . L'addició de 25 mg de vitamina C assegura la síntesi de col·lagen per a una pell ferma i saludable, complementada amb 9,1 mg de vitamina E per a una protecció cel·lular addicional.

Amb 2,5 µg de vitamina B12 per al manteniment de l'energia i 7,5 mg de licopè, un poderós antioxidant , Col·lagen Marí Complex és l'elecció ideal per als que busquen un suport integral per al seu benestar i aparença.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat (peix), càpsula (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, colorant: òxid de ferro vermell), licopè, hialuronat sòdic, àcid L-ascòrbic (vitamina C), antiaglomerants (estearat de coenzim, magnesi sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), cianocobalamina (Vitamina B12).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula Per 2 càpsules VRN* %
Vitamina B12 1,25 µg 2,5 µg 100%
Vitamina C 12,5 mg 25 mg 31%
Vitamina E 2,5 mg 5 mg 41,6%
Zinc 1,82 mg 3,64 mg 36,4%
Col·lagen hidrolitzat marí 500mg 1000 mg
Àcid hialurònic 22,5 mg 45 mg
Licopè 3,75 mg 7,5 mg
Coenzim Q10 7,5 mg 15 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Col·lagen Marí Complex Nutralie?

Prendre 1-2 càpsules al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda