Preu reduït! Colacell Antiox - Mundonatural - 30 sobres

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Colacell Antiox - Mundonatural - 30 sobres

181727

Nou

Enriquit amb col·lagen, magrana, raïm, silici, àcid hialurònic i vitamina C, per a la salut de pell, ossos i teixit connectiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,06€

IVA inclòs

25,95€ IVA inclòs

-15%

0,74 € / ud

Més informació

Colacell Antiox Mundonatural

Nodreix, protegeix i rejoveneix el teu cos des de dins.

Què és Colacell Antiox Mundonatural?

Colacell Antiox de Mundonatural és un complement alimentari innovador formulat amb col·lagen hidrolitzat pur, enriquit amb poderosos antioxidants i nutrients essencials per al manteniment d'una pell, ossos i teixits connectius saludables .

Aquest complement inclou extractes de magrana i raïm, coneguts per les propietats antioxidants que combaten l'envelliment cel·lular. A més, aporta silici orgànic procedent de bambú, essencial per a la síntesi i manteniment del col·lagen i el teixit connectiu, i àcid hialurònic, que promou la hidratació i elasticitat de la pell .

La vitamina C , fonamental en aquesta fórmula, potencia la síntesi de col·lagen, contribuint a la salut dels vasos sanguinis, ossos, cartílags i pell, alhora que reforça el sistema immunològic i redueix el cansament i la fatiga .

Colacell Antiox és l'elecció perfecta per als que busquen preservar la joventut i el benestar general, contrarestant la disminució natural de la producció de col·lagen amb l'edat.

Ingredients:

Ingredients per sobre: Col·lagen hidrolitzat porcí 5000 mg. Magrana (Punica granatum L. – 40% àcid elàgic): 150 mg. Metilsulfonilmetà (MSM): 50 mg. Polygonum (Polygonum cuspidatum L. – 25% resveratrol): 50 mg. Raïm (Vitis vinífera L. – 95% polifenols): 50 mg. Bambú (Bambusa arundinacea Retz.– 70% Silici orgànic): 15 mg. Vitamina C (Àcid L ascòrbic): 12 mg. Hialuronat sòdic (2,62% sodi): 10 mg. Selenit de sodi: 0,059 mg (Seleni 27,5 µg). Corrector d'acidesa: Àcid cítric monohidratat (E-330). Colorants: Vermell remolatxa (E-162) i Enocianina (E-163). Edulcorant: Sucralosa (E-965) 15 mg.

Com es fa servir Colacell Antiox Mundonatural?

Prendre de 1 a 2 sobres al dia entre hores.

Presentació:

Envàs de 30 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda