Preu reduït! Marinecol Col·lagen Marí Mobility - WeBotanix - 275 grams

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Marinecol Col·lagen Marí Mobility - WeBotanix - 275 grams

226382

Nou

Col·lagen, extractes vegetals, àcid hialurònic, vitamines i minerals per a articulacions, ossos i músculs forts. Sense gluten ni sucres afegits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,46€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-15%

9,26 € / 100 g

Més informació

Marinecol Col·lagen Marí Mobility WeBotanix

Enforteix la teva Mobilitat amb la Potència del Col·lagen Marí.

Què és Marinecol Col·lagen Marí Mobility WeBotanix?

Marinecol Col·lagen Marí Mobility WeBotanix, de 275g, és un complement alimentari especialment formulat per recolzar la salut d'articulacions, ossos i músculs . Utilitzant col·lagen marí hidrolitzat d'alta qualitat, aquest producte assegura una òptima absorció i aprofitament de les seves propietats regeneratives i enfortidores .

Enriquit amb una acurada selecció d'extractes de plantes, àcid hialurònic, vitamina C, magnesi, coure i innovador probiòtic MegaFlora9 , Marinecol Mobility es presenta com una solució integral per millorar la mobilitat i el benestar físic. Aquest complement està dissenyat sense gluten, lactosa, sucres afegits ni edulcorants artificials, cosa que el fa adequat per a un ampli espectre de necessitats dietètiques. Amb la vostra ajuda, es promou la salut articular, el manteniment d'ossos forts i el suport muscular, contribuint a una millor qualitat de vida i mobilitat .

Ingredients:

Col·lagen Marí Hidrolitzat, Proteïna de Cànem, Cúrcuma, Silici Orgànic, Àcid Hialurònic, Pebre Negre, Magnesi, Coure, Vitamina C.

Com es fa servir Marinecol Col·lagen Marí Mobility WeBotanix?

Barrejar 2 cacets dosificadors (aprox. 11 g) en aigua, suc o qualsevol altra beguda i remenar bé. Prendre una vegada al dia, preferiblement amb esmorzar.

Presentació:

Envàs de 275 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda