Fabricante:

Khadi Khadi

Oli Elixir Ayurveda Anti Edat Shatavari - Khadi - 10 ml

224530

Nou

Oli rejovenidor que combina els secrets mil·lenaris de l'Ayurveda per a una regeneració cel·lular holística. Aquest oli tonifica, hidrata i rejoveneix la pell des de linterior, oferint una aparença visiblement més jove i ferma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

5,90€

IVA inclòs
59,00 € / 100 ml

Més informació

Oli Elixir Ayurveda Anti Edat Shatavari Khadi

Amb l'Elixir Ayurveda Anti-age Shatavari de Khadi, redescobreix l'eterna joventut i bellesa a través de la saviesa ayurvèdica.

Què és Oli Elixir Ayurveda Anti Edat Shatavari Khadi?

L'Oli Elixir Ayurveda Anti-age Shatavari de Khadi és una alquímia mil·lenària que combina els secrets de l'Ayurveda, la ciència ancestral de la salut i benestar, per brindar una cura facial completa i profunda. Submergeix-te en l'experiència de la regeneració cel·lular holística i del rejoveniment pur amb cada aplicació .

Aquest oli miraculós té la capacitat de tonificar el cutis des de les seves capes més profundes cap a la superfície, garantint una pell més elàstica, ferma i visiblement rejovenida . L'efectivitat de l'elixir resideix en la formulació ayurvèdica, que es basa en l'enfocament de curació natural més antic conegut per la humanitat.

La combinació de Shatavari i Ashwagandha, totes dues reconegudes a Ayurveda com a fonts de joventut, s'uneixen al sàndal, un poderós hidratant, per brindar un tractament complet que no només combat els signes de l'envelliment, sinó que també nodreix i revitalitza la pell .

Afegiu a això la garantia que aquest producte és 100% natural i vegà, i obtindrà un elixir veritablement poderós, digne dincorporar-se a qualsevol rutina de cura facial.

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Asparagus Racemosus Root Extract*, Withania Somnifera Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Glycyrrhiza Gl , Rossa Cordifolia Root Extract*, Santalum Àlbum Wood Extract, Pogostemon Cablin Leaf Extrem, Linàlia Arjuna Bark Extract*, Linàlia Arjuna Bark Extract* Gum Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**, Geraniol**, Curcuma Aromàtica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*.

* procedent de cultiusecològics.

**components d´olis essencials naturals.

Com es fa servir Oli Elixir Ayurveda Anti Edat Shatavari Khadi?

Pren 1-2 dosis d'oli a la teva mà i fes massatges a la teva pell acabada de dutxar i lleugerament humida amb petits moviments circulars.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda