Fabricante:

Khadi Khadi

Oli Elixir Centella Elasticitat - Khadi - 50 ml

224538

Nou

L'Oli Elixir Ayurveda Centella de Khadi revitalitza i reforça la pell, inspirat en la saviesa ayurvèdica Rasayana, brindant fermesa i atenent estries amb la seva essència 100% natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

19,95€

IVA inclòs
39,90 € / 100 ml

Més informació

Oli Elixir Centella Elasticitat Khadi

Revitalitza i uneix la teva pell amb el toc ancestral de l'Elixir Ayurveda Centella de Khadi.

Què és Oli Elixir Centella Elasticitat Khadi?

L'Oli Elixir Ayurveda Centella de Khadi és un bany de renovació i fermesa per a la pell. Inspirat en la tradició ayurvèdica Rasayana, reconeguda per les seves propietats regeneratives i de vitalització cel·lular , aquest oli és un regal per a la pell que busca restaurar la seva elasticitat .

La centella, un ingredient estrella a Ayurveda, actua com el pont que uneix i enforteix cèl·lules fràgils, oferint una revitalització integral . A més, la seva capacitat per atendre les estries ho fa un aliat en moments de canvis a la pell. Cada ingredient d'aquest oli ha estat seleccionat amb cura, recollit a mà i preparat mitjançant una decocció medicinal, garantint que l'essència i el poder de les plantes siguin presents a cada gota.

Endinseu-vos en l'experiència d'una cura que combina el millor de la natura amb la saviesa ancestral en una fórmula 100% natural i vegana.

Ingredients:

Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Alcohol denat., Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil , Sida Cordi folia Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Convolvulus Pluricaulis Leaf Extract, Emblica O icinalis Fruit Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Rossa Cordifolia , Limonene**, Linalool**.

*procedent de cultius ecològics.

** components d'olis essencials naturals. 100% és d'origen natural del total.

Com es fa servir Oli Elixir Centella Elasticitat Khadi?

Pren 1-2 dosis d'oli a la teva mà i fes massatges a la teva pell acabada de dutxar i lleugerament humida amb petits moviments circulars.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda