Fabricante:

Khadi Khadi

Oli Elixir Ayurveda Lotus Rosat Equilibri - Khadi - 10 ml

224532

Nou

Combina la flor de lotus sagrada amb Brahmi, oli de llavors de sèsam i pastanaga per proporcionar una hidratació profunda i duradora. Calma, equilibra i revitalitza la pell i el cuir cabellut.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,90€

IVA inclòs
59,00 € / 100 ml

Més informació

Oli Elixir Ayurveda Lotus Rosat Equilibri Khadi

Amb l'Elixir Ayurveda Lotus Rosat de Khadi, experimenta la hidratació pura i equilibrada a l'estil ayurvèdic.

Què és Oli Elixir Ayurveda Lotus Rosat Equilibri Khadi?

L'Oli Elixir Ayurveda Loto Rosat Equilibri de Khadi és la resposta per a aquells que busquen una hidratació profunda i duradora per a la seva pell . Inspirat en els ensenyaments mil·lenaris de l'Ayurveda, aquest oli promet una cura de la pell que és tant una experiència sensorial com un tractament rejovenidor.

La protagonista d´aquest elixir és la flor de lotus de l´Índia, venerada a Ayurveda per les seves propietats equilibrants. Aquesta planta sagrada no només equilibra l'energia de la pell, sinó que també simbolitza la puresa i la sensualitat, proporcionant a la pell una resplendor que reflecteix la seva salut interior.

El Brahmi, un altre component potent, garanteix que la hidratació romangui a la pell, mantenint-la fresca i flexible durant hores . A més, l'oli de llavors de sèsam i pastanaga ve al rescat de pells i cuirs cabelluts secs i irritats, oferint alleugeriment i calmant immediat.

I, com tots els productes Khadi, aquest elixir s'enorgulleix de ser 100% natural i vegà, cosa que significa que pots esperar una nutrició pura, lliure de químics i additius nocius, per a la teva pell.

Ingredients:

Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Nymphaea Caerulea Flower Extract, Rossa Cordifolia Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lavandula Angusti *, Cananga Odorata Flower Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Benzyl Benzoate**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Limonene**, Benzyl Alcohol** , Eugenol**, Isoeugenol**.

* procedent de cultius ecològics.

**components d´olis essencials naturals.

Com es fa servir Oli Elixir Ayurveda Lotus Rosat Equilibri Khadi?

Pren 1-2 dosis d'oli a la teva mà i fes massatges a la teva pell acabada de dutxar i lleugerament humida amb petits moviments circulars.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda