Fabricante:

Khadi Khadi

Oli Elixir Ayurveda Anti Cel·lulitis - Khadi - 50 ml

224537

Nou

Combina la saviesa ayurvèdica amb ingredients naturals per revitalitzar i tonificar la pell, oferint benestar i una aroma inigualable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,95€

IVA inclòs
39,90 € / 100 ml

Més informació

Oli Elixir Ayurveda Anti Cel·lulitis Khadi

Redefineix la bellesa natural amb el toc ancestral de l'Oli Elixir Ayurveda de Khadi.

Què és Oli Elixir Ayurveda Anti Celulitis Khadi?

L'Oli Elixir Ayurveda Anti-cel·lulitis de Khadi representa una harmonia perfecta entre tradicions ancestrals i la bellesa natural. Dissenyat pensant en la cel·lulitis, aquest oli converteix aquests dipòsits en energia revitalitzant per a les cèl·lules, oferint una pell més ferma i tonificada .

Ingredients com el pebre llarg, el clau, el gingebre i l'oli de mostassa marró, venerats en tractaments ayurvèdics per les seves propietats, s'uneixen en aquest oli, preparats mitjançant una decocció medicinal tradicional que destil·la l'essència de cada component.

Aquesta sinergia ajuda a millorar la circulació i redueix la inflamació, amb el suport de la cúrcuma i la canyella, que a més equilibren els nivells d'insulina . L'experiència de l'Oli Elixir Ayurveda Anti-cel·lulitis de Khadi no és només una cura per a la pell, sinó un regal per al benestar integral, que ofereix una sensació renovadora i una aroma envoltant.

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil*, Brassica Nigra Seed Oil*, Limonene**, Rossa Cordifolia Root Extract, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Sinensis Peel Oil, Rosmarinus O icinalis Leaf Oil, Zingiber O icinale Root Extract, Cyperus Sca Nigrum Seed Extract, Trachyspermum Ammi Fruit Extract, Curcuma Long Root Extract, Acorus Calamus Root Extract, Piper Longum Fruit Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citral**, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Linalool**, Cinnamal**, Syzy , Eugenol**, Geraniol**.

* procedent de cultius ecològics.

**components d´olis essencials naturals.

Com es fa servir Oli Elixir Ayurveda Anti Celulitis Khadi?

Pren 1-2 dosis d'oli a la teva mà i fes massatges a la teva pell acabada de dutxar i lleugerament humida amb petits moviments circulars.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda