Preu reduït! Oli d'Argan + Ametlla + Rosa Mosqueta - Algologie - 150 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Oli d'Argan + Ametlla + Rosa Mosqueta - Algologie - 150 ml

224704

Nou

Cosmètic corporal i capil·lar que nodreix i hidrata en profunditat la pell i el cabell, aportant un aspecte més jove i radiant gràcies a la combinació d'olis naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,73€

IVA inclòs

10,26€ IVA inclòs

-14%

5,82 € / 100 ml

Més informació

Oli d'Argan + Ametlla + Rosa Mosqueta Algologie

Rejoveneix i nodreix la teva pell i cabells amb el poder dels olis naturals.

Què és Oli d'Argan + Ametlla + Rosa Mosqueta Algologie?

L'Oli d'Argan + Ametlla + Rosa Mosqueta d'Algologie és un cosmètic corporal multifuncional que nodreix i hidrata en profunditat la pell i els cabells .

Aquest oli està formulat amb una combinació potent d'olis naturals : argan, ametlla i rosa mosqueta, que són coneguts per les seves propietats hidratants, nutritives i regeneratives . L'oli d'argan és ric en vitamines i antioxidants que rejoveneixen la pell, l'oli d'ametlla suavitza i hidrata, mentre que l'oli de rosa mosqueta ajuda a regenerar i reparar la pell i els cabells.

Aquest producte no només hidrata i nodreix la pell , donant-li un aspecte més jove i radiant, sinó que també actua com una excel·lent màscara capil·lar per a cabells secs i trencadissos, aportant nutrició i hidratació profunda.

Ingredients:

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Argània Spinosa Kernel Oil and Tocopheryl Acetate.

Com es fa servir Oli d'Argan + Ametlla + Rosa Mosqueta Algologie?

Aplicar a la zona desitjada mitjançant suaus missatges circulars fins a l'absorció. Simplement, diposita unes gotetes sobre la crema que facis servir cada dia a la teva rutina facial i així obtindràs un ungüent més nutritiu i una millor hidratació.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda