Preu reduït! Pack Calmia Nit + Antifaç - WeBotanix - 60 + 60 càpsules

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Pack Calmia Nit + Antifaç - WeBotanix - 60 + 60 càpsules

226393

Nou

Solució integral per al descans nocturn amb complement alimentari i accessoris de confort. Ideal per combatre l'estrès i millorar el somni.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,21€

IVA inclòs

28,95€ IVA inclòs

-6%

0,45 € / ud

Més informació

Pack Calmia Nit + Antifaç WeBotanix

El teu Aliat Perfecte per a Nits de Son Reparador.

Què és Pack Calmia Nit + Antifaç WeBotanix?

El Pack Calmia Nit + Antifaç de WeBotanix és una edició limitada pensada per a aquells que busquen millorar la qualitat del seu descans nocturn . Aquest paquet exclusiu inclou 2 unitats de Calmia Nit , un complement alimentari formulat amb melatonina, proteïna de cànem, GABA i extractes vegetals com cànnabis, rosella de Califòrnia i llúpol, dissenyat per facilitar un somni profund i reparador .

La inclusió d'un antifaç i un punts de llibre afegeix un toc de confort i practicitat a la teva rutina nocturna, promovent una atmosfera ideal per al descans. Recomanat per a persones que enfronten situacions d'estrès i ansietat que afecten la seva capacitat per agafar el son, aquest pack ofereix una solució integral per assolir una nit de son tranquil i reparador, recolzant el teu benestar general i preparant-te per enfrontar el dia amb renovada energia .

Ingredients:

Extracte sec de Rosella califòrnica (Eschscholzia Californica-part aèria) 0,2% d'alcaloides, extracte sec de Llúpol (Humuluslupulus-flor) 4% de flavones, proteïna de cànem, àcid gamma-aminobutíric (GABA), àcid gamma-aminobutíric (GABA) microcristal·lina), antiaglomerant (estearat de magnesi) i melatonina. Càpsula: Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Pot contenir traces de gluten, llet, ous, peix, sulfits, api i soja.

Com es fa servir Pack Calmia Nit + Antifaç WeBotanix?

Prendre una càpsula mitja hora abans de dormir.

Pots combinar-ho amb Calmia Dia-> Una càpsula de Calmia Dia per esmorzar i una de Calmia Nit mitja hora abans de dormir.

Presentació:

Envàs de 2 Calmia Nit + Antifaç + Punts de llibre.

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda