Preu reduït! Marinecol Col·lagen Marino Beauty - WeBotanix - 250 grams

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Marinecol Col·lagen Marino Beauty - WeBotanix - 250 grams

226384

Nou

Proteïna de col·lagen, extractes vegetals, àcid hialurònic, Q10, vitamina C i biotina per a pell, ungles i cabells radiants. Sense gluten ni sucres afegits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,46€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-15%

10,18 € / 100 g

Més informació

Marinecol Col·lagen Marí Beauty WeBotanix

Bellesa i Vitalitat des de l'Interior amb Col·lagen Marí.

Què és Marinecol Col·lagen Marí Beauty WeBotanix?

Marinecol Col·lagen Marí Beauty WeBotanix és un complement alimentari avançat de 250g dissenyat per nodrir i revitalitzar la teva bellesa des de l'interior .

Formulat amb proteïna de col·lagen marí hidrolitzat, aquest producte maximitza l'absorció i efectivitat del col·lagen, essencial per al manteniment d'una pell radiant, ungles fortes i cabell saludable .

Enriquit amb una selecció premium d'ingredients naturals com extractes de plantes, àcid hialurònic, coenzim Q10, vitamina C, biotina i el probiòtic MegaFlora9, Marinecol Beauty fomenta una bellesa holística . La combinació sinèrgica d'aquests components recolza la hidratació, elasticitat i regeneració de la pell, mentre enforteix les ungles i els cabells . Lliure de gluten, lactosa, sucres afegits i edulcorants artificials, és una opció saludable per als que busquen potenciar-ne el benestar i l'aparença de manera natural i efectiva.

Ingredients:

Col·lagen Marí Hidrolitzat, Proteïna de cànem, Onagra, Coenzim Q10, Àcid hialurònic, Grosella negra, Vitamina C, Biotina.

Conté peix i crustacis. Lliure de gluten i lactosa.

Com es fa servir Marinecol Col·lagen Marí Beauty WeBotanix?

Barrejar 2 cacets dosificadors rasos (aprox. 10 g) en aigua, suc o qualsevol altra beguda i remoure bé. Prendre una vegada al dia, preferiblement amb esmorzar.

Presentació:

Envàs de 250 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda