Preu reduït! Col·lagen Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Col·lagen Complex - Nutralie - 60 càpsules

224571

Nou

Col·lagen Complex de Nutralie amb col·lagen, àcid hialurònic, vitamines i zinc, enforteix el sistema immune, pell, cabell, ungles, ossos i músculs.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,92€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-15%

0,28 € / ud

Més informació

Col·lagen Complex Nutralie

Revitalitza la teva bellesa i benestar des de dins amb Col·lagen Complex.

Què és Col·lagen Complex Nutralie?

El Col·lagen Complex de Nutralie és un complement alimentari formulat per oferir un suport integral al benestar i la bellesa des de l'interior .

Cada càpsula conté 370 mg de col·lagen hidrolitzat , una proteïna essencial per a la salut de la pell, els cabells, les ungles, així com per a l'estructura d'ossos i músculs. Aquesta fórmula s'enriqueix amb àcid hialurònic, conegut per la seva capacitat per retenir aigua, millorant la hidratació i l'elasticitat de la pell .

La inclusió de vitamines A, C, D i B12, juntament amb zinc i coenzim Q10, amplia els beneficis d'aquest complement, contribuint al funcionament normal del sistema immunitari, al metabolisme energètic i al manteniment d'ossos i músculs en condicions normals . Avalat per l'EFSA, el Col·lagen Complex està dissenyat per enfortir el cos i realçar la bellesa natural, promovent una aparença saludable i vigorosa.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat, càpsula vegetal: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), àcid L-ascòrbic (vitamina C), citrat de zinc, coenzim Q10 (ubiquinona), hialuronat sòdic, antiaglomerant (estearat de magnesi) acetat de retinil, antiaglomerant (diòxid de silici), metilcobalamina, colecalciferol.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula VRN* %
Vitamina A 800 µg 100%
Vitamina C 80 mg 100%
Vitamina D 5 µg 100%
Vitamina B12 2,5 µg 100%
Zinc 10 mg 100%
Col·lagen hidrolitzat 370 mg
Coenzim Q10 30 mg
Àcid hialurònic 28,5 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Col·lagen Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda