Fabricante:

Tequial Tequial

Flexiteq Premium - Tequial - 20 Sticks

199207

Nou

Fórmula amb col·lagen hidrolitzat, antiinflamatoris naturals, vitamines, antioxidants, àcid hialurònic i magnesi per a la salut articular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,20€

IVA inclòs
1,96 € / ud

Més informació

Flexiteq Premium Tequial

Enforteix les teves articulacions i teixits amb la fórmula avançada de Flexiteq Premium.

Què és Flexiteq Premium Tequial?

Flexiteq Premium de Tequial és una fórmula avançada dissenyada per oferir suport integral a la salut de les articulacions, ossos, músculs, i altres teixits connectius .

Aquest complement alimentari està basat en proteïna de col·lagen hidrolitzat d'alta qualitat , amb una impressionant biodisponibilitat del 90%, garantint una absorció i utilització eficaces per part del cos.

Enriquit amb una selecció d'antinflamatoris naturals, vitamines i antioxidants , Flexiteq Premium proporciona una cura completa que va més enllà del simple alleujament dels símptomes, abordant les causes subjacents de la debilitat articular i el desgast.

La inclusió d' àcid hialurònic i magnesi en la fórmula reforça la hidratació i la flexibilitat de les articulacions , mentre promou una recuperació i regeneració més ràpida dels teixits. Atès que el col·lagen és una proteïna fonamental en l'estructura de nombroses parts del cos, la seva aportació és crucial per mantenir la fortalesa, elasticitat i salut general dels teixits connectius .

Ingredients:

10gr de Col·lagen hidrolitzat tipus 2, Condroitin sulfat, Glucosamina sulfat potàssica, MSM (Metil sulfonil metà), Carbonat de Magnesi, Cua de cavall-Equisetum arvense, Vitamina C (àcid ascòrbic), Harpagophytumwell B6 (piridoxina) (100% VRN*) 1,4mg, Selenit sòdic, Sucralosa.

Com es fa servir Flexiteq Premium Tequial?

Prendre 1 estic al dia preferiblement amb dejú, dissolt en 150 ml d'aigua.

Presentació:

Envàs de 20 estics monodosi de 13g/u.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda