Fabricante:

MaxiNutrition MaxiNutrition

Barreta de Torró d'Avellanes - MaxiNutrition - 45 grams

226194

Nou

Snack proteic baix en sucre, 200 kcal, ideal per a esportistes i estils de vida actius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,12€

IVA inclòs
4,71 € / 100 g

Més informació

Barreta de Torró d'Avellanes MaxiNutrition

Nutrició i sabor a cada mos - Descobreix el plaer proteic amb MaxiNutrition.

Què és Barreta de Torró d'Avellanes MaxiNutrition?

La Barreta de Torró d'Avellanes de MaxiNutrition és el snack perfecte per als que busquen una font deliciosa i nutritiva de proteïnes .

Amb un nucli cremós que combina el sabor únic del torró amb la riquesa de les avellanes, aquestes barres estan dissenyades per satisfer els teus desitjos mentre proporcionen una important aportació proteica . Baixes en sucre i lliures de colorants i sabors artificials, cada barreta conté només 200 calories, cosa que les fa ideals per incorporar a qualsevol dieta, especialment per a persones amb un estil de vida actiu i dinàmic.

Amb una mida pràctica de 45 g, les Barretes de Torró d'Avellanes MaxiNutrition són fàcils de portar i consumir en qualsevol moment , ja sigui abans o després dels teus entrenaments o com un aperitiu saludable durant el dia.

Ingredients:

Proteïna de llet (caseïnat càlcic, aïllat de proteïna de sèrum), edulcorants (maltitol, sucralosa), hidrolitzat de col·lagen, crema de torró de fruits secs amb edulcorant (edulcorant (maltitol), mantega de karité, pols, avellanes, llet desnatada en pols, emulgent (lecitina) (gira-sol)). Mantega de cacau, humectant (glicerina), llet sencera en pols, avellanes, aigua, massa de cacau, oli de gira-sol, aroma natural, aroma natural de vainilla, sal, emulgent (lecitines (soja)).

Informació nutricional:

Valors típics Per 100g Per porció
Energia, kJ/kcal 1793/806 430/193
Greix, g 24,00 11,00
Carbohidrats, grams 31,0 14,0
Proteïna, grams 32,0 14,0
sal, grams 0,52 0,23

Com es fa servir Barreta de Torró d'Avellanes MaxiNutrition?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs duna unitat de 45 grams.

Brand

Des de la seva fundació, MaxiNutrition s'ha compromès a enriquir la salut dels seus clients, omplint els seus productes de vitamines i minerals per obtenir beneficis addicionals juntament amb la ingesta de proteïnes.


MaxiNutrition, nutrició avançada per al teu benestar


Amb un fort compromís cap a la naturalitat, s'enorgulleix d'utilitzar només aromatitzants naturals en tots els seus productes, assegurant una experiència pura i beneficiosa per a la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda