Fabricante:

MaxiNutrition MaxiNutrition

Barreta de Xocolata amb Caramel - MaxiNutrition - 45 grams

226201

Nou

Baixa en sucre, 200 kcal, ideal per a un aperitiu proteic nutritiu en estils de vida actius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,12€

IVA inclòs
4,71 € / 100 g

Més informació

Barreta de Xocolata amb Caramel MaxiNutrition

Nutrició que delecta, energia que dura - MaxiNutrition pel teu dia a dia actiu.

Què és Barreta de Xocolata amb Caramel MaxiNutrition?

La Barreta de Xocolata amb Caramel de MaxiNutrition és el complement ideal per als que busquen una opció deliciosa i nutritiva per a la seva alimentació diària .

Aquestes barretes de proteïnes ofereixen un equilibri perfecte entre sabor i nutrició , amb un nucli cremós i enganxós que combina l' intens sabor de la xocolata amb la dolçor del caramel. Dissenyades per ser baixes en sucre i lliures de colorants i sabors artificials , proporcionen una excel·lent font de proteïnes amb només 200 calories per barreta.

Perfectes per portar a la borsa d'esport, aquestes barres són un piscolabis pràctic per consumir abans o després de l'exercici, o com un snack saludable al llarg del dia per mantenir actiu el teu metabolisme . Ja sigui que estiguis iniciant-te al món de la nutrició esportiva o siguis un atleta experimentat, aquestes barres són una excel·lent elecció per complementar la teva dieta i mantenir la teva energia.

Ingredients:

Proteïna de llet (caseïnat de calci, aïllat de proteïna de sèrum), edulcorants (maltitol, sucralosa), hidrolitzat de col·lagen, caramel amb edulcorant (edulcorant (sorbitol), dextrina, oli de coco, aigua, humectant (glicerina), llet en pols, emulgent (mico i diglicèrids d'àcids grassos), sal, regulador d'acidesa (citrats de sodi), aroma natural), humectant (glicerina), mantega de cacau, llet sencera en pols, aigua, cacauet, massa de cacau, aroma natural de cacauet , oli de gira-sol, llet desnatada. pols, sal, aroma natural de vainilla, emulgent (lecitines (soja)).

Informació nutricional:

Valors típics Per 100g Per porció
Energia, kJ/kcal 1684/757 404/182
Greix, g 21,00 9,4
Carbohidrats, grams 30,0 14,0
Proteïna, grams 32,0 15,0
sal, grams 0,60 0,27

Com es fa servir Barreta de Xocolata amb Caramel MaxiNutrition?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs duna unitat de 45 grams.

Brand

Des de la seva fundació, MaxiNutrition s'ha compromès a enriquir la salut dels seus clients, omplint els seus productes de vitamines i minerals per obtenir beneficis addicionals juntament amb la ingesta de proteïnes.


MaxiNutrition, nutrició avançada per al teu benestar


Amb un fort compromís cap a la naturalitat, s'enorgulleix d'utilitzar només aromatitzants naturals en tots els seus productes, assegurant una experiència pura i beneficiosa per a la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda