Fabricante:

MaxiNutrition MaxiNutrition

Barreta Vegana de Dolç de Xocolata - MaxiNutrition - 45 grams

226195

Nou

Baixa en sucre, 172 kcal, snack proteic perfecte per a vegans actius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,49€

IVA inclòs
5,53 € / 100 g

Més informació

Barreta Vegana de Dolç de Xocolata MaxiNutrition

Energia vegana, sabor excepcional - Nutrició i plaer a cada mos amb MaxiNutrition.

Què és Barreta Vegana de Dolç de Xocolata MaxiNutrition?

La Barreta Vegana de Dolç de Xocolata de MaxiNutrition és una opció ideal per als que busquen una font de proteïna vegana deliciosa i convenient . Amb un nucli cremós que amaga l'exquisit sabor de la xocolata , aquestes barres estan dissenyades per satisfer els teus desitjos dolços de manera saludable .

Baixes en sucre i lliures de colorants i sabors artificials, cada barreta aporta només 172 calories , la qual cosa les converteix en un complement perfecte per a una dieta equilibrada i un estil de vida actiu . Formulades acuradament per incrementar la ingesta de proteïnes, aquestes barretes de 45 g són fàcils de portar amb tu, oferint un aperitiu nutritiu abans o després de l'entrenament, o simplement com un snack saludable durant el dia .

Ingredients:

Xocolata negra amb edulcorant (pasta de cacau, edulcorant (maltitol), mantega de cacau, emulgent (lecitines ( soja )), aroma natural de vainilla), agent de càrrega (polidextrosa), aïllat de proteïna de soja , proteïna de pèsol, hum (glicerina), aigua. , oli de colza, oligofructosa, dextrina, oli de coco, aromes naturals, proteïna d'ametlla , cacau en pols, midó de tapioca, sal, midó de blat de moro modificat, emulgents (lecitines ( soja ), mono i diglicèrids d'àcids grassos), regulador d'acidesa (citrats de sodi). ).

Informació nutricional:

Valors típics Per 100g Per porció
Energia kcal 373 167
Greix, g 20,00 9,2
Carbohidrats, grams 25,00 11,00
Proteïna, grams 21,00 9,40
sal, grams 0,81 0,36

Com es fa servir Barreta Vegana de Xocolata, Cacauet amb Caramel MaxiNutrition?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs duna unitat de 45 grams.

Brand

Des de la seva fundació, MaxiNutrition s'ha compromès a enriquir la salut dels seus clients, omplint els seus productes de vitamines i minerals per obtenir beneficis addicionals juntament amb la ingesta de proteïnes.


MaxiNutrition, nutrició avançada per al teu benestar


Amb un fort compromís cap a la naturalitat, s'enorgulleix d'utilitzar només aromatitzants naturals en tots els seus productes, assegurant una experiència pura i beneficiosa per a la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda