Fabricante:

MaxiNutrition MaxiNutrition

Barreta Vegana de Xocolata, Cacauet amb Caramel - MaxiNutrition - 45 grams

226203

Nou

Baixa en sucre, 172 kcal, ideal per a un impuls proteic vegà i deliciós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,49€

IVA inclòs
5,53 € / 100 g

Més informació

Barreta Vegana de Xocolata, Cacauet amb Caramel MaxiNutrition

Delícia vegana, energia pura - Sabor i nutrició a cada mossegada amb MaxiNutrition.

Què és Barreta Vegana de Xocolata, Cacauet amb Caramel MaxiNutrition?

La Barreta Vegana de Xocolata, Cacauet amb Caramel de MaxiNutrition és una deliciosa i nutritiva opció per a aquells que busquen complementar la seva dieta amb proteïnes d'origen vegetal .

Amb un nucli cremós que combina l'intens sabor de la xocolata amb el toc salat dels cacauets i la dolçor del caramel , aquestes barres ofereixen una experiència gustativa única sense comprometre els principis vegans.

Amb només 172 calories per barreta , són baixes en sucre i lliures de colorants i sabors artificials, cosa que les fa adequades per incorporar en qualsevol dieta saludable i activa. Dissenyades per ser consumides en moviment, caben perfectament a la teva bossa d'esport, proporcionant un convenient piscolabis proteic abans o després de l'exercici, o com un snack saludable durant el dia.

Ingredients:

Xocolata negra amb edulcorant (pasta de cacau, edulcorant (maltitol), mantega de cacau, emulgent (lecitines ( soja )), aroma natural de vainilla), agent de càrrega (polidextrosa), cacauets , proteïna de pèsol, humectant (glicerina aigua, soja. aïllat de proteïnes, oligofructosa, dextrina, oli de coco, proteïna d'ametlles, oli de colza, aroma natural de cacauet, sal, midó de blat de moro modificat, cacau en pols magra, emulgents (lecitines (soja), mono i diglicèrids d'àcids grassos ), regulador d'acidesa. (citrats de sodi), aroma natural.

Informació nutricional:

Valors típics Per 100g Per porció
Energia kcal 383 172
Greix, g 22,00 10,00
Carbohidrats, grams 26,00 12,00
Proteïna, grams 18,00 8,30
sal, grams 0,89 0,40

Com es fa servir Barreta Vegana de Xocolata, Cacauet amb Caramel MaxiNutrition?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs duna unitat de 45 grams.

Brand

Des de la seva fundació, MaxiNutrition s'ha compromès a enriquir la salut dels seus clients, omplint els seus productes de vitamines i minerals per obtenir beneficis addicionals juntament amb la ingesta de proteïnes.


MaxiNutrition, nutrició avançada per al teu benestar


Amb un fort compromís cap a la naturalitat, s'enorgulleix d'utilitzar només aromatitzants naturals en tots els seus productes, assegurant una experiència pura i beneficiosa per a la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda